1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

serverprobleem met eigen website

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door h.langeveld, 21 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Direct na de overname van quicknet, kan ik niet meer op mijn eigen website uploaden en/of iets vervangen. Ik krijg wel contact met de server en hij geeft ook keurig weer wat erop staat, echter als ik iets wil uploaden en/of vervangen geeft hij een sorry, met het bericht dat er al een gebruiker voor mij is met mededeling van mijn eigen IPnummer. Kennelijk zit ik mezelf dus in de weg volgens de server. Na 5 e-mails en twee telefoontjes, wacht ik nu nog steeds op de juiste oplossing van ziggo. Natuurlijk heb ik van alles geprobeerd, ook de adviezen van Ziggo, echter zonder resultaat. Is er iemand die hier een antwoord op weet??? Groet H.Langeveld
   
 2. Misschien dat je ftp-prog op een of andere manier tweemaal inlogt.
  Probeer het eens via 'netwerklocaties' gewoon een netwerklocatie toevoegen in je windows naar je webspace.
   
 3. Probeer eens Firefox met Fireftp als add-on !
   
 4. Dat ligt meestal aan je FTP programma, je mag maar 1 verbinding tegelijk met de multikabel/quicknet server hebben. Als je bijvoorbeeld met internet explorer probeert je website met ftp te uploaden gaat het ook mis en moet je op een timeout van 10 minuten wachten. Je moet je FTP programma zo instellen dat hij maar 1 verbinding tegelijk mag maken met de server.
   
 5. Ik heb nog een website bij een andere provider, daar kan ik gewoon bij met dezelfde Filezilla ftp
   
 6. Misschien accepteert die andere provider wel meerdere ftp sessies tegelijk. Je mag hier dus maar 1 sessie gebruiken. Stel je ftp programma zo in en als dat niet kan gebruik je een ander ftp programma.
   
 7. Bedankt voor de suggestie, ik heb filezilla ftp, ik kan niet ontdekken waar ik dat kan instellen.! Bij welk ftpprogramma kan dat wel?? Groet H.langeveld
   
 8. Zelf heb ik ooit Smartftp gebruikt, maar als je even ' free ftp ' intikt in google kom je misschien een prog tegen wat je beter bevalt.

  In de nieuwsgroep alt.nl.ftp kan ook eventueel vragen wat goed werkt, daar zitten meestal personen die niets anders doen :wink:
  Filezilla viel zelf mij tegen qua gebruikvriendelijkheid, bij een kennis van mij, hij logde al snel met teveel slotjes in op me server.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 22 aug 2008
 9. Met een andere FTP server lukt het wel, Hardstikke bedankt(had ik natuurlijk zelf ook kunnen bedenken, maar hij deed het altijd prima tot nu toe. Ziggo zou ook beter personeel moeten aannemen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina