1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Volgorde zenders bij Sony / Alphacrypt

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door nasischijf, 21 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nu nog. Die module wordt niet ondersteund. Betekent dat het waarschijnlijk wel werkt, maar dat Ziggo geen rekening hoeft te houden met jouw hardware, wat erop neerkomt dat je de kans loopt dat het op gegeven moment niet meer werkt, en dat Ziggo je bij compatibiliteitsproblemen niet kan helpen.

  Conclusie: niet-ondersteunde modules werken 9 uit de 10 keer. Een ondersteunde ontvanger/module (defecten daargelaten) 10 uit de 10 en blijft dat ook doen. Het is dus een risico wat je neemt, omdat niemand weet of dat ding het over tien jaar nog prima doet, of dat je er over een half jaar niks meer aan hebt.
   
 2. het is een alphacrypt liefst versie 3.18 of hoger deze werkt zeker
   
 3. Lees de post boven de jouwe eens ;) Als je weet dat Alphacrypt bestaat en je weet dat het werkt, dan weet je vast ook dat het niet officieel ondersteund wordt ;)
  Binnenkort voert Ziggo CI+ in, als ze dat vervolgens ook daadwerkelijk gaan gebruiken, houdt het (gedeeltelijk) op voor CICAMs

  Post van lang geleden, maar ik moet toch ten overvloede even benadrukken dat het bij digitale televisie bij lange na niet om Full HD (1080p) gaat. Dit soort misinformatie kan leiden tot veel teleurgestelde, maar ongegrond klagende "leken".

  Ontopic: Mijn 32W5500 heeft de digitale zenders al heel mooi op volgorde staan. Niet de volgorde die ik wil, maar toch redelijk netjes (1,2,3, de RTL's, SBS e.d. mooi vooraan)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina