1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Incasso voor september

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door pvd, 20 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tja, ik heb zo'n vier maanden geleden een uitbreiding van mijn digitale tv pakket aangevraagd (HD kanalen) en dat zou maximaal zeven werkdagen duren. Nu vier maanden verder heb ik nog steeds geen HD kanalen, maar ik kan me er eerlijk gezegd niet echt druk over maken. Ik betaal er ook nog niet voor, dus heb ik geen enkele reden om me er druk over te maken of om er actief achteraan te zitten...
   
 2. klopt helemaal had ik namelijk ook,
  ze hadden bij mij aansluitkosten berekend voor digitale decoder,
  maar aangezien ik al kabel van hun had vondt ik dat niet kloppen.
  was binnen no time gereld en me geld werd netjes terug gestord.
   
 3. Afhandeling 3-1

  Heb mij eind juni aangemeld voor 3 in 1. Op 5 augustus werd internet geinstalleerd. Werkte bij oplevering. Telefoon zou nog even duren ivm nummerbehoudmelding naar KPN. Begin juli had ik het machtigingsformulier opgestuurd voor nummerbehoud. Omdat ik maar geen decoder ontving en ook niet gebeld kon worden maar weer eens geklaagd. Wat een ellende ! telefonisch soms wel 30 minuten wachten en op mailtjes wordt na een week pas gereageerd en dan soms ook nog met de melding dat ik beter kan bellen!!! Uiteindelijk een bericht teruggekregen dat ze het formulier niet ontvangen zouden hebben! Inmiddels heb ik het nu 3x opgestuurd, maar nog steeds geen decoder ontvangen en kan ook nog niet gebeld worden. Wel aardig van Ziggo dat er in tegenstelling tot bovenstaande klachten van medegebruikers geen facturen meer bij mij zijn binnen gekomen na eind Juni. Op mijn Ziggo staat ook nog steeds de oude enkele TV aansluiting vermeld, dus ook die administartie loopt niet echt goed. Internet is een ramp! Krijg om de haverklap geen IP adres toegewezen. Resetten etc helpt dan ook niet. Denk er nu al over over om toch maar weer terug te gaan naar ADSL.
   
 4. ten eerste, niemand krijgt op de zelfde datum het loon..... oke... de meeste misschien rond de 24e van de maand.... maar dat is lang niet bij iedereen...... Wat maakt het uit wanneer ziggo het geld afschrijft voor geleverde diensten... betalen moet je toch......ALWEER een topic over het afschijven van diensten....... beetje onzinnig lijkt me......
   
 5. ja, ziggo leidt dik verlies en dat gaat in de toekomst met zo een brak bedrijf niet veranderen.

  Dus moeten ze voor de aandeelhouders toch een omzet halen.
   
 6. Als je dan nu vast het abonnementsgeld voor januari 2009 betaald hou ik je niet tegen hoor!!:lol:

  Ik pas hier echter voor!

  Om het geld reeds op de 15e te incasseren is naar mijn mening twee weken te vroeg. Bovendien doen alleen geldwolven dit.....
  Het geeft mij het dubieuze gevoel dat het niet echt goed gaat met Ziggo.

  pvd
   
 7. Iemand van Ziggo zei al op tv dat het dik verlies maakte. Maar dat maakte hun niet uit, het ging toch om uitbreiden en " de winst kwam vanzeld dan".
   
 8. Lekker vaag. WIE? WAAR? WANNEER? Dit zou ik graag willen verifiëren.
   
 9. Ik heb een artikel in het dagblad van het noorden gelezen over Ziggo. Het bedrijf schijnt bijna te bezwijken onder de enorme schuldenlast. Deze is weer het gevolg doordat de investeringsmaatschappijen Multikabel, Casema en @Home met geleend geld gekocht hebben en de daarbij behorende schuld fiscaal aantrekkelijk naar deze bedrijven over heeft geheveld.

  DEN HAAG -
  Kabelbedrijf Ziggo, begin dit jaar ontstaan uit een fusie tussen Casema, @Home en Multikabel, heeft vorig jaar een verlies geleden van 265 miljoen euro. Een rentelast van 460 miljoen euro drukte op de winst.
  Dit blijkt uit het jaarverslag van Ziggo. Het concern is eigendom van de investeringsmaatschappijen Warburg Pincus en Cinven, die achtereenvolgens Multikabel (2005) en Casema (2006) inlijfden.
  De omzet van Ziggo verzesvoudigde ten opzichte van 2006 tot 1,1 miljard euro. Het verlies van de samengevoegde bedrijven bedroeg in 2006 nog slechts 32 miljoen euro. Toen bedroeg de rentelast 76 miljoen euro.
  Eerder dit jaar bleek dat afvalbedrijf Van Gansewinkel Groep en warenhuis HEMA na een overname door opkoopfondsen in de rode waren beland door hoge rentelasten. Investeringsmaatschappijen financieren overnames doorgaans met geleend geld, waardoor de schulden van de overgenomen partij oplopen.
  Bron: www.dvhn.nl
  pvd
   
 10. @PVD : Het ging mij om de vage kreet van @NieuweZiggoman.

  Het nieuwtje van jouw hand staat ook al elders op het forum, alwaar ik schreef dat dit in mei al bekend was. Waarom alle media zich daar opnieuw op storten begrijp ik nog steeds niet.

  Overigens :
  Is neem ik aan je eigen vrije interpretatie, want dat lees ik nergens. Die investeerders zijn echt niet gek. Die laten ons belastingbetalers mooi meebetalen aan hun lening waarmee ze straks bij de verkoop een mooie winst denken te behalen. Dat soort geintjes haal je uit met goedlopende bedrijven die wel een stootje kunnen hebben. De zaak naar de knoppen helpen daar hebben ze echt geen baat bij. Het enige waar ze baat bij hebben is dat de boel gaat floreren en dat doe je niet door het als een citroen uit te knijpen want dan lopen de klanten weg of krijg je geen nieuwe klanten erbij.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina