1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo leidt miljoenenverlies

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door kamphajm, 20 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waarom gaan mensen minder uitgeven ?

  Niet omdat ze het effect direct merken, maar omdat de media het ze verteld.

  Wisten we niets van amerika, dan bleven we gewoon uitgeven en is Europa een mooie op zich zelf staande economie.

  Ok, het zal zeker inzakken vanwege de export, maar niet zo drastisch als nu.

  Heb je wel eens naar RTL nieuws gekeken.
  De AEX gaat niet naar beneden, Nee hij kelderd of is in vrije val !

  Net even erger doen lijken, en de consument (die niets aan deze info heeft overigens) denk dat het helemaal mis is, en houd idd de hand dan maar op de knip.
   
 2. Sorry, we worden erg off topic nu, maar dat het alleen slecht gaat in Amerika is natuurlijk inmiddels onzin. Dat overigens een slechte economie in de VS alleen op de export effect heeft helaas ook.

  In Duitsland is er al volop recessie (en guess what 25% van onze export heengaat). Inflatie is lang niet zo hoog geweest. Lenen wordt duurder voor iedereen, bedrijven en consumenten. Energieprijzen stijgen en stijgen. Pensioenpremies zullen ongetwijfeld weer fors moeten stijgen om de verliezen op de beleggingen van pensioenfondsen op te vangen.

  Niet voor niets kijken de politici de laatste tijd zo moeilijk? Met de huidige vooruitzichten staan de koopkrachtplaatjes voor iedereen zwaar op rood.

  Ja, eens, de media overdrijven en maken het zo een self forfilling prophecy. Maar bagitaliseren is ook niet handig.

  Kijk overigens nooit RTL Nieuws of RTL Z.
   
 3. je hebt gelijk, we gaan idd offtopic ;-)

  Dus mensen, gewoon blijven consumeren en als iedereen dat doet dan komt het allemaal weer goed :-)
   
 4. "Miljoenenschuld Ziggo slecht nieuws voor klant"

  Bron: http://www.zdnet.nl/news.cfm?id=90016&mxp=201

  Grtn

  Herman
   
 5. Stel dat het op zijn ergst Ziggo falliet gaat, worden dan de schulden alsnog verhaald bij investeringsmaatschappijen Warburg Pincus en Cinven?

  Indien dat kan, dan hebben die investeringmaatschappijen hun eigen graf gegraven, maar toch (mijn mening) die hoogleraar zit ernaast volgens mij.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 aug 2008
 6. In welk opzicht? je kan niet ontkennen dat het momenteel al één grote t*ringzooi is bij Ziggo...dus op dat punt scoort deze mijnheer al punten..
   
 7. Ruim 3 miljoen klanten samenvoegen is niet nix, geef ze wat tijd.

  Maar hier gaat het voornamelijk om het finaciele plaatje, ik denk dat het nu in de richting gaat van, een bedrijf(ven) draait verlies door torenhoge rentelasten, Nederland is niet bepaald een belastingparadijs, maar ik neem aan dat deze bedrijven nu een verlies hebben hierdoor.

  En dat dit weer gunstig is qua belasting teruggave of betaling.:wink:
   
 8. Denk het niet. Deze investeringsmaatschappijen hebben zich keurig ingedekt tegen het omvallen van hun aankopen. Geen eigen graf dus. Of ziggo met winst verkopen OF op naar de volgende aankoop die je kan uithollen...

  Gert.
   
 9. Toch blijft het vreemd dat er nu op dit moment zo'n (opgeklopt?) verhaal in de pers aan het rondcirculeren is terwijl het jaarverslag al van eind maart is, in mei al hieruit geciteerd werd, inclusief die 'verliescijfers' en het hele jaarverslag al sinds eind juni gewoon op de ziggo site is te vinden. Lopen alle media nu gewoon achter elkaar aan, of is er echt iets nieuws door Ziggo naar buiten gebracht ???
   
 10. Ik heb het geeneens gelezen CeeS, en dat ga ik ook niet doen. Volgens mij bestaat ziggo sinds 16 mei 2008, dus het jaarverslag zal betrekking hebben op de periode dat Casema, Multikabel & @Home nog apart waren? Kan me trouwens niet indenken dat ziggo sinds 16 mei zo'n verlies geleden heeft, althans dat hoop ik... :wink: Als de kabelboeren in het jaarverslag nog apart waren geeft dat niet zo'n goed uitgangspunt voor de periode dat ze als ziggo gingen opereren, qua financien dan.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina