1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Aansluiten van JVC HDD DR-MH300

Discussie in 'Humax IR-FOX C (SD-Tuner)' gestart door menno47, 19 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoe kan je de IR-FOX C aansluiten op een JVC DR-MH300 ? Ik krijg wel beeld opgenomen maar helaas geen geluid als ik een opname via de IR-FOX C probeer. Ik heb de 2e scart van de Humax ingesteld op CVBS en die van de 2e scart van de JVC HDD op VIDEO/RGB. Ik heb alle instellingen al geprobeerd. Ook bij rechtstreeks doorkoppelen van de Humax via de JVC naar mijn Home Cinema installatie/TV geen geluid. Tevens heb ik t.b.v. het geluid via een optische kabel de IR-FOX C met mijn Home Cinema installatie verbonden en de JVC HDD met een coaxaal kabeltje ook met mijn Home Cinema installatie (JVC RX-F31S).
  Ik krijg wel geluid als ik via de analoge kanalen van de JVC HDD werk. Het zit waarschijnlijk tussen de IR-FOX C en de HDD niet helemaal goed. Ik heb ook nog geexperimenterd met onze 2e IR-FOX C, die op de slaapkamer staat, hier krijg ik geluid zowel via de 1e als de 2e scart (rechtstreeks naar TV).
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 19 aug 2008
 2. Probleem is inmiddels verholpen, de scartkabel bleek toch niet goed te zijn aangesloten, zodat wel beeld maar geen geluid werd verzonden :oops::oops: !
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina