1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Klacht Ziggo

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Command, 18 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als er een 'taak' is aangemaakt naar het 'Errorteam' (technische afdeling) zou dit heel goed wel wat langer dan 3 werkdagen kunnen duren. Ik wil je niet ontmoedigen o.i.d. hoor :mrgreen:.

  Maar het kan inderdaad kloppen dat er voor een taak naar het Errorteam is gekozen, i.p.v. een monteur. Waarschijnlijk zijn de vorige monteurs tot de conclusie gekomen dat er qua huisinstallatie/signaal niets aan de hand is en dat er iets qua instellingen op de servers niet helemaal ok is. In dit geval zou het Errorteam dit moeten kunnen aanpassen inderdaad.
   
 2. En is de monteur geweest op 20 augustus?
  Je kan altijd als het echt aan ziggo lag een klachtenbrief schrijven, deze word dan ingescant en naar de juiste afdeling toegezonden.
  Hierover krijg je dan een brief, met eventuele compensatie. Je kan namelijk een compensatie krijgen als je 5 dagen of langer zonder een dienst van Ziggo heb gezeten als het de schuld van Ziggo is
   
 3. 1 Pagina even terug lezen dan zie je het

  Nou ik heb vandaag 5-09-2008 weer gebeld en nu gaat ziggo weer kijken als goed is word nu heel de kabel uit de grond gehaald om te kijken waar het nu aan ligt
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 sep 2008
 4. Je speed is prima zo te zien, dus daar zou ik niet wakker van liggen. (De speed van @home klanten wordt pas na de migratie opgevoerd, tot die tijd heb je 12/1.5 Mbit en dat haal je zo te zien wel)

  Maar als je nog steeds uitvallen hebt is dat natuurlijk een ander probleem wat misschien aan de bekabeling ligt zoals je schrijft.
   
 5. Wat een onzin!

  Die speed is helemaal niet prima. Als je betaalt voor 16/3 kbit/s dan is de gemeten speed verre van goed.:evil:
   
 6. Helemaal geen onzin, de @home gebruikers hebben helemaal nog geen 16/3 maar gewoon 12/1.5 dat is alom bekend.

  Pas na de migratie van komende maand zal daar de snelheid opgevoerd worden.
   
 7. En..., betalen ze wel het volle tarief?
   
 8. Hetzelfde als wat ze altijd betaald hebben. De snelheidsverhoging gaat alleen in na de migratie, dat is bekend. Maar om dat nu 'teveel betalen' te noemen....

  Je mag dat van mij doen hoor, maar het is niet reëel. Voor hetzelfde bedrag gaat bij iedereen de snelheid omhoog, bij de een wat eerder dan bij de ander, dat is jammer natuurlijk maar het is even niet anders.

  Maar misschien had jij liever (als casema klant) gewacht uit solidariteit met de @home klanten voordat jouw snelheidsverhoging in zou gaan zodat Casema en Multikabel geen tijdelijke voorsprong zouden hebben op @home ? :wink:
   
 9. Ok Cees, daar heb je een punt.

  Ik ben blij met mijn verdubbeling van snelheid voor hetzelfde tarief en ik hoop voor de @home-klanten dat ze dat ook snel krijgen.:wink:
   
 10. Ziggo heeft geen jaarcontracten meer, dus het eenzijdig ontbinden is niet echt meer een issue die speelt omdat je al per maand kunt opzeggen, maar dat even terzijde.

  Als je al een (jaar)contract eenzijdig wilt ontbinden kan dit pas nadat je de aanbieder in gebreke hebt gesteld en een redelijke termijn hebt gegund om het probleem op te lossen. (Het spreekt vanzelf dat je het probleem allereerst al wel eens via de normale/gebruikelijke kanalen hebt gemeld, zonder dit kan er zelfs al geen ingebreke stelling plaatsvinden.) Zonder ingebreke stelling en redelijke termijn om het probleem op te lossen kan er geen eenzijdige ontbinding van een contract plaatsvinden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina