1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HELP!!!kan maar 6 zenders ontvangen.

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Ilonka_bies, 18 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wij hebben sinds gisteravond problemen, wij hebben een humax decoder van @home/ziggo. Het volgende.....
  Ik kan Nederland 1, zenderinformatie, nicolodeon/comedy central en wat regionale zenders ontvangen. De rest gaat niet meer lukken. Gisteravond was het geval dat als ik de tv op Nederland 2 zet ik eerst de informatiebalk kreeg en daarna kreeg ik een zwart beeld, als ik dan 2 maal op menu druk kreeg ik het gewone programma te zien. Op de informatiebalk van de zenders die het niet doen was ook een pictogram te zien van IR. Weet iemand wat dit inhoud?
  Nu zit ik naar RTL 4 te kijken en nu krijg ik te zien e19 preview periode is verlopen! als ik dan 2 maal op menu druk krijg ik de foutmelding e34. Maar heb dus iets van 7 zenders en de rest doet het niet. Gisteravond al gebeld maar 50 euro aan beltegoed vind ik best veel geld. Weet iemand wat dit kan zijn?
   
 2. Ja helaas wel, hij is inmiddels al 3 maal gereset. De zenders zijn opnieuw opgezocht enz. Weet jij wat het IR symbool in informatiebalk betekend misschien?
   
 3. Gokje:
  Het lijkt erop dat je alleen de ongecodeerde zenders ontvangt. Dat gebeurt als je niet binnen 14 dagen de registratiekaart opstuurt. Hoe lang heb je al digitale TV? Als dat ongeveer 14 dagen is, lijkt het erop dat je abonnement niet is geactiveerd.
   
 4. Ook nog echt! Die lepe mannen hebben aanmeldingskaart niet opgestuurd. Even gebeld met Ziggo, 30 euro lichter maar hij doet het weer!!!
   
 5. dit is onzin je hoeft de kaart niet in te vullen je vult deze alleen in als je extra pakketten wil ikzelf heb hem ook nooit ing gevult en kijk gevoon naar de standaart dtv.
   
 6. Als je de ontvanger in de winkel aanschaft, inclusief het starterspakket dan moet je de kaart WEL insturen of de registratie via de portal of de winkelier laten uitvoeren. Als je kaart niet geregistreerd wordt, dan kun je na twee weken gen zenders meer ontvangen.
   
 7. ik heb hem gewoon via @home opgestuurt gekregen zijn deze dus van te voren al geregistreerd
   
 8. Dat zegt anoniem dus.... wel ff lezen ( Winkel )

  @home is geen winkel maar kabelboer :)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina