1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

@ Raymond/Ziggo official

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Bordewolf, 14 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @ Raymond/Ziggo official // vragen athomegebied

  De volgende vragen stel ik even openbaar omdat ik vind dat de antwoorden voor een ieder te lezen moeten zijn:

  1) Wanneer @home over is op Ziggo blijft dan het instellen van de "computernaam" (Dus CO-etc) verplicht of wordt dit dan net zoals bij Casema en Multikabel losgelaten. Waarom is er eigenlijk verschil en hoe werkt het bij Casema en Multikabel (geen inlog of keys noodzakelijk voor toegang tot internet??)

  2) Er zijn in het @home gebied veel problemen met de draadloze routers van Sitecom. Sitecom is toch een algemeen veel gebruikt routermerk. Sitecom zelf geeft aan dat dit komt doordat @home de verkeerde signalen naar de Sitecom-router geeft (of te veel of het IP wordt niet ververst o.i.d.). Met name draadloze verbindingen vallen hierdoor weg (m.n. het internet). De router moet gereset worden waarna de router weer een nieuw IP krijgt. Kortom mijn vraag: wat is het probleem en wat kan @home/Ziggo hier aan doen om dit op te lossen?

  3) Wanneer men een draadloze router installeert, wat zijn dan exact de juiste te volgen stappen achtereenvolgens om te komen tot een stabiele verbinding. Graag dus een stappenplan wat is precies achtereenvolgens moet inpluggen/uitschakelen en inschakelen en instellen om te komen tot een stabiele verbinding die niet wegvalt.

  4' Welke draadloze router adviseert Ziggo te gebruiken voor een stabiele verbinding of werkt iedere router even goed
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina