1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

blokkerig beeld met name bij voetbal!

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door manfred!, 14 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. weet iemand misschien waarom vooral beelden met veel groen zoals voetbal wedstrijden nogal blokkerig over komen? en dan met name de groene grasmat!? heb een samsung hd decoder en een 32inch jvc hd ready lcd tv. bvd m.v.hulten
   
 2. Op welk kanaal zie je dat ? (kan 14 NL-1-HD, of 64 eurosport, of 67 ?)
   
 3. bedankt cees,nou het is bij de sd kanalen voornamelijk bij voetbal en hockey en bij gewone programmas als er een lichte achtergrond is dan zie je op het lichte deel de pixels op en neer bewegen!?weet jij misschien waar het aan kan liggen ,heb resolutie op 1080i staan,mar op 720 is het precies hetzelfde.
   
 4. Op de SD kanalen heb je gewoon een SD uitzending en daarbij kan de kwaliteit wel eens minder zijn dan je verwacht. Vooral bij de niet-nederlandse zenders. Of je de decoder nu op 720 of 1080 hebt staan maakt dan niet uit, daarmee verbeter je een slechte kwaliteit aanvoer echt niet. Als je het over HD kwaliteit hebt gaat het alleen over de HD zenders, dat is nederland-1 HD nu tijdens de olympische spelen op kanaal 14. Die zendt niet altijd HD uitzendingen uit maar ook SD. Alleen de live olympische spelen uitzendingen zijn HD. Verder nog een aantal zenders rond kanaal 60 en hoger.
   
 5. bedankt!

  hartelijk dank cees voor je reactie:wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina