1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

overspanningsbeveiliging CAI

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door boertjes, 14 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,
  Ik ben op zoek naar een overspanningsbeveiliging voor de CAI. Ik heb Ziggo gemaild of zij een oplossing hebben. Dat was een week geleden en nog geen antwoord.... Bij de CAI-contactdoos zit de splitter als eerste en daarvoor moet wat komen maar wat weet ik niet. Als iemand wat weet graag.
   
 2. Je hebt grote stekkerdozen van Belkin ("SurgeMaster") die naast de 230 Volt contactdozen ook overspannings-beveiligde in- en uitgangen hebben voor telefoon en antenne/kabel tv.
   
 3. Of je neemt een inboedelverzekering die schade door blikseminslag dekt, zoals bijna elke tegenwoordig :)
   
 4. Zo'n verzekering dekt wel kosten, maar niet de ergenis van (soms dagenlange) uitval van je verbinding doordat je op een nieuw modem moet wachten. Dat kan zo'n beveiliging wel voor je voorkomen.
   
 5. Verzekering, ja ik was blij dat ik hem ook had, alleen klein probleem daarbij. Iets wat volkomen terziele is of duidelijk "beschadigd" is, wordt zonder mankeren vergoed. Maar zaken die nadien nog sneuvelen en pas veel later aan het licht komen dat wordt veel lastiger. Wat te denken van de chips die een enorme opdoffer hebben gehad en heel langzaam afsterven bv. Dat geeft een apparaat met allerlei rare en onverklaarbare verschijnselen. Kom daarmee nog maar eens bij een verzekering weken of maanden later. Kortom voorkomen is ook hier beter dan genezen, ook met een goede verzekering.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina