1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Dan is dat inderdaad gewijzigd. Op zich zijn de pakketten reeds bekend dus zou dat geen probleem moeten opleveren.
   
 2. Inmiddels hebben we dat hier thuis al voor de vierde smartcard gedaan. En 'Lo and Behold' ook deze smartcard kwam gratis erbij met alle pakketten die ook op de andere smartcards zaten...terwijl ik duidelijk GEEN extra pakketten voor deze kaart heb aangevinkt. Nu maar hopen dat ze straks niet ineens meer geld gaan innen.
   
 3. Sterker nog, het wordt misschien zelfs minder wat je moet betalen....

  Ik kreeg vandaag de bevestingsbrief binnen na de aanmelding van mijn extra smartcard. Daarin staat nu ook een korting voor het Digitaal Totaal pakket en het HD pakket wat ik al had. Beide pakketten worden als korting opgevoerd waardoor volgens die brief het totaalbedrag wat ik ga betalen gelijk is aan het alles-in-1 pakket wat ik heb. Blijkbaar geldt de kortingsactie voor nieuwe smartcards dus ook. Dat zou dan 6 maanden gratis hd-zenders zijn en 2 maanden gratis het digitaal totaal pakket (terwijl ik ze beiden al had). Even afwachten wat de facturen zeggen de komende maanden.
   
 4. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Inderdaad,
  Bij mij staat er na het aanmelden van de extra smartcard ook een korting voor het Digitaal Totaal pakket in de bevestigingsbrief. :)
   
 5. Dat stond hier ook, maar er wordt evengoed TV Totaal Pakket afgehouden. Dus in totaal iets van €74 en nog een aantal centen.
   
 6. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Ik heb ook al een tijd 4 smartcards die gelijkgetrokken zijn.
  Heb de laatste 2 rekeningen gehad en hoefde maar voor de normale pakketten te betalen. Wel stond er 4x digitale tv, 4x film1 en 4x totaal pakket.
  Hier geen korting op een pakket. Heb die wel vorige periode gehad op het totaal pakket.

  Durf eigenlijk niet het HD pakket aan te vragen omdat ik bang ben dat toch 1 kaart gaat vervallen mbt de pakketten.

  M.a.w. meer dan 3 kaarten kan dus wel.
   
 7. Re:

  Ik zie nu de eerste smartcard staan met het bankrekeningnr en de pakketten. En eronder hetzelfde verhaal met het nummer van de tweede smartcard. Dat is geregeld. Nu nog even de eerstkomende factuur controleren.
   
 8. als de smardcards gelijk zijn waarom kan ik op 1 smardcard eredivisie live zien en ik had al gebeld met ziggo en ze zouden het voor mekaar maken maar dat is niet gelukt want ze hebben alleen het signaal van eredivisie verplaatst naar de andere smardcard, dus kan ik morgen weer bellen.

  Film1 die ik gisteren heb aangevraagd kan ik wel via de beide smardcards bekijken, ik heb nog wel voor de zekerheid gevraagd film1 op 2 smardcards maar 1x €14,95
   
 9. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Tip. Laat de ontvanger een tijd aanstaan (evt op eredivisie live).
  Mijn vader hetzelfde probleem. Samenvoeging van nieuwe kaart leverde op 1 pakket het "einde preview" op. Na een tijdje deed hij het wel en was alles gelijk getrokken. Mogelijk moet jouw smartcard het signaal nog even ontvangen.
   
 10. Ik heb toch even met ziggo gebeld en het bleek een fout in het systeem te zijn, als het goed is moet alles binnen 2 uur weer goed staan en heb ik op 2 smardcards film1 en eredivisie live en 2x het totaalpakket digitale tv en ook heb ik zonder dat ik daar om gevraagd had op de beide smardcards sport1 maar dat stond niet in het systeem vermeld.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina