1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het komt erop neer dat je tot op drie SmartCards hetzelfde pakket kan ontvangen. Wil je dit op meer kaarten dan dat, dus die vijf van jou, dan zou je per drie kaarten voor een extra zenderpakket nogmaals betalen.

  De gegeven reden hiervoor is dat de planning eerst voor vijf kaarten was, maar dat in bepaalde regio's dit technisch niet goed mogelijk is, en ze landelijk dezelfde regeling willen hanteren. Er wordt wel gekeken of het anders kan. Alsnog is deze situatie al een verbetering.

  Uiteindelijk is dit hele verhaal niet van toepassing als je helemaal geen extra zenderpakketten wilt ontvangen, of als je zo'n extra pakket alleen op de eerste drie wilt ontvangen.
   
 2. Nog eel leuke: stel je hebt 6 kaarten... Betaal je dan 2x voor de extra pakketten (2xhoofdkaart + 2 extra kaarten) of 4x voor de extra pakketten(1xhoofdkaart+2 extra kaarten + nog 3 losse kaarten waar je je extra pakketten op wil hebben)? ;)
   
 3. Wat is dit nou voor vaag argument, is de smartcard database vol? Kan de keyserver niet genoeg keys op het netwerk zetten? Regio's is dat heel oud Casema, MultiKabel of @Home? Het klinkt in ieder geval zeer vaag.
   
 4. Een klant mag wel meer dan drie smartcards hebben. Dan rekenen ze bij het invoeren van extra kaarten toch gewoon 0,00 euro voor die extra pakketten op die extra kaarten, of geven ze een promotionele korting ten bedrage van de extra pakketten? Ziggo lijkt maar niet het verschil te begrijpen tussen "kan niet" en "wil niet".
   
 5. Zou het niet zo kunnen zijn dat Ziggo aan de administratieve verwerking van maximaal 3 voorlopig even genoeg om handen heeft?:cool:
   
 6. :)De smardcards zijn bij mij omgezet.

  Kan dus nu eredivisie live op alle decoders bekijken
  Prima Ziggo
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 apr 2009
 7. Inderdaad lijkt het erop dat dat de reden is (zie ook http://www.ziggo.nl/klantenservice/meerderesmartcards)

  Dat je voor drie SC's nog maar eenmaal hoeft te betalen is al een flinke stap vooruit, maar uiteindelijk is het natuurlijk nooit genoeg.
   
 8. Ik zie dat hier en daar mensen het wel al hebben en anderen nog niet; kunnen we een trend ontdekken in wanneer je het krijgt? Gaat het bijvoorbeeld per regio? Of wellicht op klantnummer?

  Ik zit in Zwolle en heb de wijziging nog niet mogen ontvangen.
   
 9. Nee, helaas. Dit gaat volstrekt willekeurig. Je kan het zien als een soort van bingo wiel met daarin alle mensen met > 1 smartcard. :rolleyes:
   
 10. En dat mag ook best wel eens gezegd worden :pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina