1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat mijn betreft liefst zonder smartcardbijdrage (dus zonder extra kosten). Het was maar een voorbeeldje van hoe Ziggo het zou kunnen doen. Naar mijn mening mag een tweede of derde aansluiting helemaal niet tot meerkosten leiden.
   


 2. Ik ben ook voor......... Maar hoe kan Ziggo misbruik tegengaan? Want dan zijn er natuurlijk mensen die 10 smartcards bestellen en aan familie en vrienden doorsluizen........ maar volgens mij is dat al een keer benoemd in dit forum......... Dit probleem moet eerst geteckeld worden denk ik.
   
 3. Als je daadwerkelijk meerdere decoders en de bijbehorende smartcards wil hebben, ben je ook wel bereid dat te betalen, nu betalen we gewoon een €10,- extra per maand zodat onze dochter Digitaal Totaalpakket op haar kamer heeft. Maar ik ga niet 2x €10,- per maand extra betalen omdat we het net als onze dochter ook op de slaapkamer willen hebben (een 3e decoder dus). Maar als er gewoon een jaarlijkse bijdrage wordt gevraagd per smartcard en dan op alle kaarten hetzelfde pakket als de 'hoofdsmartcard', zou ik er geen problemen mee hebben en schaf ik gelijk nog een extra decoder aan. Kunnen we tenminste Hustler op bed kijken, scheelt weer DVD'tjes ;)
   
 4. Dit is nooit een probleem geweest, bij Multikabel hebben we nooit anders gehad dat je op alle smartcards hetzelfde pakket hadden.

  Misbruik.... de kans dat dit gebeurt is niet groter dan dat iemand nu een card-share oplossing gebruikt. Verder ben je zelf verantwoordelijk en je zult bij misbruik afgesloten worden. Ik zou me voor kunnen stellen dat als je 10 smartcards op je naam hebt staan men af en toe even langskomt en vriendelijk vraagt of ze alle ontvangers in je huis even mogen zien.:frons:
   
 5. Ik voel me uiteraard niet aangesproken vwb (inhouse) cardsharing. :cool: Maar je kunt je natuurlijk ook voorstellen dat een vertegenwoordiger van onze kabelboer niet altijd welkom is in een huis. Dan moeten ze er wel de politie bij roepen om binnen te mogen komen. Zo werkt het nu eenmaal in een rechtstaat. Dus dan moeten ze redelijk overtuigende aanwijzingen hebben dat er misbruik gemaakt wordt van hun smartcards. Ze kunnen niet zomaar binnenstampen zonder reden. Dus daar gaat de kontrole.

  Gert.
   
 6. Wow... zo bedoel ik het dus niet.....
  Er zou in de voorwaarden kunnen staan dat de klant zelf aan moet kunnen tonen dat de kaarten in zijn huis in gebruik zijn als hij er meer dan 3 wil hebben of zo. Zo simpel....
  Doet de klant dat niet dan krijgt hij maar het normale aantal smartcards.

  Geen idee of er zoiets zal komen, bij Multikabel was dat nooit nodig, daar kon je zonder problemen tot 4 smartcards krijgen. Maar als je er 10 zou willen hebben lijkt me dat je wel vragen zult krijgen wat me vrij normaal lijkt.
   
 7. Vertel, wat weet jij over de financien van Ziggo?
  Heb jij andere cijfers gezien dan die gepubliceerd zijn? Deel ze met ons!

   
 8. Als ik er 6 van de 10 uitzet bij wie dan ook, hoe zal de kabelboer dat dan kontroleren? Ik ga niets aantonen, laat de kabelboer maar aantonen dat ik er misbruik van maak. Kan maar zo zijn dat ik er 10 in gebruik heb. Dat is ook de reden dat ik zeg dat onze kabelboer nooit akkoord gaat met deze konstruktie... Het is extreem fraudegevoelig, dat het bij MK wel werkte is ook een gevolg van een wat meer beperkte omvang van MK tov ziggo. Als ze het wel doen in december stijgen ze, in ieder geval, in m'n achting:pompom:

  Gert.
   
 9. Meer als vier (4) smartcards registreren kan alleen gedaan worden door retail.
  Je zou er dan wel meer kunnen aanschaffen en doorverkopen, maar heeft dat dan zin?
  oeps.....ik weet bijna zeker van niet.....

   
 10. Ik zal wel naief zijn maar ik lees ook wel eens stukjes van 'het financieele dagblad' (http://www.fd.nl/artikel/9708970/durfkapitaal-drukt-ziggo-zwaar-rood van 20-08-2008) en als ik naar het huidige beursklimaat bekijk denk ik dat ze, op dit moment, geen geld gaan weggeven... Uiteraard kan jij andere gegevens hebben.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina