1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat is ook weer zo.

  Tenminste eindelijk weer iemand die er voor uitkomt porno te willen ontvangen! ;)
   
 2. Natuurlijk:schater: Maar ben dan sowieso heeel erg blij, want dan heb alles hetzelfde als beneden, en dat is best wel chill. Nu even kijken voor een decoder die ergens goedkoop is af te halen:pompom:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 7 apr 2009
 3. Een decoder kun je nu makkelijk en goedkoop op Marktplaats kopen omdat veel personen overstappen op een HD-decoder. Als je zelf geen HD-decoder wilt dan kun je dus voor een prikkie een SD-decoder kopen op Marktplaats (b.v. de goede Humax IR Fox C). Een Smartcard kun je goedkoop bestellen via http://www.srts.com/winkel/ daar kost een smartcard 17,50 euro (de verzendkosten zijn 2,50 euro).

  Je kunt ook een decoder en smartcard in de winkel kopen en dan krijg je 25 tot 50 euro terug van Ziggo. Dat is afhankelijk van het type decoder wat je koopt. Koop je een HD decoder dan krijg je 50 euro terug en koop je een SD decoder dan krijg je 25 euro terug. De actie loopt t/m mei 2009.

  http://www.ziggo.nl/producten/televisie/digitale-ontvangers/
   
 4. Bedankt voor de tip!
   
 5. Dat laatste lijkt me onwaarschijnlijk.
  Het initiatief komt spontaan van Ziggo, dus ga er maar vanuit dat het goed zit.
   
 6. Ook bij mij is het gelukt. Voormalig @home in Groningen gebied. Derde kaart (twee weken geleden aangeschaft) geregistreerd en met 5 minuten wachttijd gelijk getrokken met mijn eerste kaart en dus het digitaal totaal daar ook op. De preview zenders werken ook nog. De vraag is natuurlijk hoe lang...
  Tweede kaart bleek nooit geregistreerd maar die is er gelijk even bijgezet. Ook hier alle zenders uit totaal pakket beschikbaar. Binnen 4 uur werkte alles als een zonnetje. :grin:
   
 7. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

  Ik krijg hier mijn derde kaart niet eens actief. Kan alleen nog maar Ned 1 kijken. Vorige week online de kaart aangemeld maar tot op heden nog niets. HD is er mee bezig krijg ik te horen. Mede vanwege de synchronisatie van de kaarten van Ziggo abonnees.
  Dat het hier nog even duurt voordat ik alle pakketten op mijn kaartjes heb maakt me niet uit maar wel dat ik nu helemaal niets meer kan kijken.
   
 8. Laat de kaart waarop je alleen Ned1 ontvang handmatig door de HD in het systeem zetten.

   
 9. Is inderdaad een goede suggestie Kingpin. Telefonisch wacht je wel even. Maar je hebt je dienst sneller.
   

 10. Jij hebt er gewoon 5 G.Bruiker
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina