1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. En nu maar hopen dat Gradus zich dit keer eens aan zijn woord houdt :lol::lol:
   
 2. Ik was niet van plan om dat te doen, ik houd me wel aan de regels. Maar het is geen enkel probleem om het zo te doen.

  Ik ben al de dupe van het feit dat er nog geen oplossing is want ik heb nu meerdere plus pakketten en geen fim1/sport1 op mijn andere (5) TV's. Dit terwijl ik als individu in 1 huishouden, hier gewoon voor betaal.

  /RdP
   
 3. Nou dat zou niet gek zijn!
  Ken ik me dochter naar haar kamer sturen als ze steeds Dora wil kijken !:applause:
   
 4. Is hier inmiddels al meer nieuws over ???
   
 5. Ik houd mij niet aan de regels maar je kan verwachten dat onze kabelboer zo lang mogelijk hier mee wacht. Ik zie het dan ook niet snel in de markt gezet worden want het kost onze kabelboer klauwen geld en dat houden ze liever binnenboord.

  Gert.
   
 6. Sterker nog, ze kunnen dat geld (nu) helemaal niet missen. Dus zal de woordvoerder komen met een of andere reden waarom het nu niet, in december, ingevoerd kan worden.

  Gert
   
 7. Ik zal dit bericht even onthouden :wink:
   
 8. Helaas zullen dergelijke acties ervoor zorgen dat iedereen blijvend per smartcard voor paketten moet betalen :cry:. Ik hoop dat het per december doorgaat. En van mij mogen ze controleren ook! Bij abonnees met meer dan drie geregistreerde smartcards op naam mogen ze wat mij betreft regelmatig langskomen. Iemand die niets te verbergen heeft zal met de controle ook geen problemen hebben.
   
 9. Er zal zeker een maximum komen van drie of vier per gezin. Daarnaast staat alles op jouw naam en zal het zeker te maken hebben met signalen die naar jouw aansluiting gestuurd worden. En een bijdrage van € 10,= per jaar voor alle tweede, derde en vierde kaarten zul je ook wel krijgen.

  Misbruik hou je altijd.... Je kunt nu ook draadloos internetten via de buren wanneer je dit afspreekt.
   
 10. Ik hoop dat we per 1 december, met een smartcardbijdrage, van de mogelijkheid gebruik kunnen maken; de paketten van de hoofdsmartcard op alle smartcards.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina