1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @kingpin: ijdele hoop :censored:
   
 2. Miisschien deze draad even twee weekjes dichtgooien totdat de rust is weergekeerd. Ondertussen kunnen alle bezoekers deze draad even tot in den treure bestuderen.:sleep:
   
 3. Misschien toch even wat nuttige info...

  Ik heb 5 smart cards waarvan 3 met verschillende extra pakketten en 2 zonder extra's. Kreeg vandaag een brief dat maar 3 van de 5 kaartjes gelijk worden getrokken.
  Dus toch maar eens even gebeld of dit 'echt' zo was en de mevrouw van de helpdesk heeft dit gechecked en ook nog even als bevestiging gemaild dat administratief alle 5 de kaarten zijn voorzien van mijn pakketten Film1/sport1 en en het totaal plus pakket.
  Ik zie dit overigens niet terug op "Mijn Ziggo" en het werkt ook nog niet op mijn ontvangers. Maar dat zou natuurlijk kunnen want zoals gezegt dit kan een paar weken duren.
  Maar er is hoop dat ik op alle 5 alles kan zien met 1 abonnement:applause:
  Nu even in de gaten houden wanneer het daadwerkelijk werkt en of de factuur klopt en ik ben een gelukkig mens.:frons:
   
 4. Ik heb vandaag ook de brief ontvangen van Ziggo en ik kan alleen maar zeggen dat ik er erg blij mee ben. Ik heb nu op 2 smartcards het totale pakket en op 1 smartcard heb ik Film 1. Als ik het goed heb krijg ik straks Film 1 ook op de 2e smartcard en betaal ik ook nog een 9.95 euro minder voor het totaal pakket (1 x 9.95 i.p.v. 2 x 9.95).
   
 5. Hou het inderdaad maar even goed in de gaten want volgens officieel schrijven van Ziggo zelf is het maar 3 kaartjes (dus 3 kaartjes met hetzelfde abonnemnt en 1x betalen, extra kaarten is bijbetalen, zoals al zovaak te lezen in dit topic!!!). Reken je nog maar niet gelukkig. HD heeft het wel vaker fout.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 11 mrt 2009
 6. Staat volgens mij toch erg duidelijk in de brief dat je 5 kaarten mag hebben waarvan erop 3 het totale pakket word gezet en op de andere 2 het basis pakket en mocht je toch op deze 2 kaarten alles willen hebben zal het bijbetalen worden:cool:
   
 7. Ik had 1 smartcard met HD-zenders en Eredivisie Live als extra pakket dus zonder digitaal totaal. Vanochtend heb ik een 2e en 3e smartcard gekocht en direct telefonisch laten registreren wat overigens binnen een minuut was gerealiseerd. Nu heb ik dus wel op de 2e en 3e smartcard de preview periode (incl. pr0n :cool:) ondanks dat ze geregistreerd zijn en ook de HD-zenders en Eredivisie Live. Prima zaak!
   

 8. Dit was dus al door kingpin geschreven

  Lezen!!! :oyeah:

  Zie hierboven de nuancering van kingpin ivm klanten die al 4 of 5 kaarten hadden voor deze 'samenvoeging'
   
 9. De discussie in deze draad draait duidelijk rondjes. Hoe lang gaat dit nog door?:roll:?
   
 10. Gisteren idd ook de brief ontvangen.... Nu maar afwachten wanneer het is omgezet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina