1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Smilies, waar ?

  ohw ik zie het al - mijn addblocker staat weer eens te strak :|
   
 2. Nou gewoon helemaal niets... Het werkt ook voor iedereen, alleen nog niet helemaal actief ;)
   
 3. Ziggo heeft goed nieuws voor je!

  [​IMG] Heb je meer dan één smartcard met een extra zenderpakket (bijvoorbeeld Film1 en/ of Sport1) in je bezit, dan zal binnenkort op iedere smartcard hetzelfde extra zenderpakket worden aangeboden. Ziggo past dit automatisch aan in maart en april 2009. Zonder bijkomende kosten!
  Nog meer goed nieuws: je betaalt vanaf 1 mei a.s. nog maar voor één smartcard, ongeacht het aantal extra zenderpakketten. Er zal dus slechts één smartcard in rekening worden gebracht, ook al heb je meerdere exemplaren in je bezit. Per klant geldt echter een maximum van drie smartcards.
  Belangrijk! Wellicht heb je nu bepaalde zenders geblokkeerd met Ouderlijk Toezicht. Dan is het belangrijk om te weten dat vanaf het moment van de aanpassing alle zenders van de aanvullende pakketten worden doorgegeven op alle smartcards. Je zult dus na de aanpassing op iedere smartcard Ouderlijk Toezicht moeten toevoegen op het kanaal van jouw keuze.
  Je hebt wellicht nog meer vragen over dit onderwerp. Kijk hieronder bij de veelgestelde vragen voor het antwoord op jouw vraag.

  Bron: http://www.ziggo.nl/klantenservice/meerderesmartcards
   
 4. Nou kijk eens aan, daar is de officiele bekendmaking al ;)
   
 5. :rolleyes: Wel grappig: bij de FAQ op deze pagina staat een link bij 'welke zenderpakketten'.
  Op de pagina van die link staat bij tarieven nog het volgende:
  Let op: Als je 2 smartcards hebt en op elke smartcard eenzelfde aanvullend pakket wilt (bijvoorbeeld Film1) betaal je 2 keer de abonnementskosten voor dat pakket.
   
 6. En nu allemaal even goed lezen: Ziggo past dit automatisch aan in maart en april 2009. Het kan dus in het uiterste geval tot en met koninginnedag duren voor alle aanpassingen zijn doorgevoerd. Op 20 maart hier gaan klagen heeft dus totaal geen zin.
   
 7. Veelgestelde vragen  • Wat wijzigt er met de smartcards?
   • Televisie Z2 omvat alle extra pakketten die je kunt kiezen als je al een abonnement hebt op Televisie Z1. De Keuzepakketten en overige pakketten die je van Ziggo afneemt op één of meerdere smartcards worden zonder prijsverhoging op al je smartcards gezet in de periode 11 maart t/m 8 april 2009.
    Heb je bijvoorbeeld op smartcard 1 Film1 en op smartcard2 Sport1, dan staat na afronding van de werkzaamheden op smartcard1 en smartcard2 zowel Film1 als Sport1. Dit geldt overigens alleen indien je minimaal twee en maximaal vijf smartcards bij Ziggo hebt geregistreerd.
    Je betaalt slechts eenmaal de kosten voor het pakket/ de pakketten van je keuze, ongeacht het aantal smartcards (met een maximum van 3 smartcards) waarop het pakket staat. Dit zie je terug op de factuur die je eind april 2009 ontvangt.
   
 8. Ja, maar je haalt 2 dingen door elkaar. Tuurlijk gaat het automatisch in maart en april, maar het werkt ook al als je een 2e òf 3e kaart activeert. Daar zit verschil tussen en dus 2 onderwerpen in deze discussie. Even opletten voordat je denkt dat er iets fout is ;)

  Inderdaad, in de FAQ staat het volgende:


  [​IMG]

  Dus je betaalt (tot een max van 3 kaarten) 1x abonnementskosten voor de extra zenders/pakketten. Of lag dat andere antwoord beter in je straatje? ;)
   
 9. Kijk eens aan, op 8 april moet alles al in kannen en kruiken zijn. Mijn advies om niet al op 20 maart te gaan klagen blijft echter onverkort van kracht :)
   
 10. Scherp ;)

  Maar laten we ff relativeren ;) brief van Ziggo die nu is aangekomen lijkt me officieel genoeg.
  Kan je echt niet wachten,neem dan een HD pakketje.
  6 maanden gratis,je kaarten worden gesynct,na die 6 maanden kan je weer opzeggen ;) officieel zelfs binnen een week als het niet bevalt dacht ik.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina