1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zojuist al een brief gehad met daarin het abonnement en extra pakketten vermeld. Plus dat er 2 kaarten gekoppeld zijn. Voor 1 bedrag.
   
 2. Dat is nog eens netjes van ziggo, al je smartcards (max3) dezelfde tv en radio zenders. Toppie eindelijk privatespice ed. in de slaapkamer zonder steeds smartcard mee naar boven te nemen. :mrgreen:
   
 3. Wat is er netjes dan? Dat ze de max hebben verlaagd van 5 naar 3? Of dat de invoering van januari naar maart gegaan is?

  Gert.
   
 4. Hier ook, dinsdag gebeld, vandaag de bevestiging... inclusief wederom korting voor Digitaal Totaal pakket. Waarom weet ik niet... :? maar ik vind het niet erg ;)

  [​IMG]

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Ayrton... :schater:
   
 5. Ze hadden het ook niet kunnen doen en geheel afschaffen omdat er toch altijd 'personen' zijn waarbij het nooit goed is. Sterkte met het zoeken nog addertjes.
   
 6. Let maar eens op de afrekening, de korting krijg je niet hoor. Al een aantal keer voor gebeld en zelfs een brief over geschreven.....tevergeefs....een fout in het systeem van Ziggo, de € 9,95 moet je gewoon betalen.....:cry:

   
 7. Maakt mij niet uit, eigenlijk... Inhouse cardsharing en zo. Maar ze wijzigen gewoon de voorwaarden en iedereen is blij, jij ook, en slikt het. Terwijl het in de Multikabelwereld al gewoon was.

  Gert.
   
 8. Je hebt de facturen hier nog nooit gezien ;) Ik doe geen ongefundeerde uitspraken...
   
 9. Dan wil ik weleens weten hoe je dat voor elkaar hebt gekregen :?

   
 10. Ja, ik slik het inderaad. Nogmaals, zolang ze zich maar aan de uitspraken houden dat abbo's op meerdere kaarten zonder extra betalen toegelaten wordt. Dat het nou 3 of 5 kaarten zijn zal me jeuken. Maar goed, zoals ik al zei, als ze 5 kaarten toestaan zal er ook wel gezeurd blijven worden, dus kan er zelf niet zo wakker van liggen ;)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina