1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. :cry:Maar wat betreft de 2e (of 3e,4e,5e) decoder.
  Dat koppelen van de cards heeft tch alleen betrekking op uitbreidingen??

  De standaard RTV die via de decoder binnekomt daar betaal je toch maar 1 keer de standaard kosten voor??? Je "standaard kijk en luistergeld"

  Op de site van Ziggo geven ze ook alleen het voorbeeld van Film 1 op een extra decoder= extra betalen totdat alles gekoppeld kan worden ergens in begin 2009...
  En de heldesk benadrukt (tot 4 x toe) dat het per januari zal zijn.....maar als je alleen de standard zenders hebt/neemt dat het dan niets uitmaakt. Maar 1 keer de RTV kosten en verder niets...

  IS er tegen andere mensen iets anders weer gezegd dan??
  gr
   
 2. nee, alle kaarten gaan aan elkaar gekoppeld worden
  ja, eenmalig het basis abonnement, wat dan geldt voor alle smartcards.
  ingaande 1 maart 2009
   
 3. meerdere smartcarts

  Ter info voor wie er wat aan heeft:
  Ik ben nog niet geabbonneerd (planning: alles in een) bij Ziggo; behoudens het feit dat ik wel al digitale TV ontvang via een smartcard (Zuid Limburg).
  Toen ik me recentelijk aanmeldde voor "alles in een" zei de verkoopafdeling dat het geen probleem is om 2 smartcards te hebben. "Sterker nog", vertelden ze me, als ik een HDTV uitbreiding zou nemen kost me dat 3.95 (:confused:) extra, en dat zou ook voor de smartcard gelden die ik dan al had. Ingangstermijn; zodra ik het pakket ontvang (naar aller waarschijnlijkheid over 2 weken) --> EN eerste 2 weken hele "bims" gratis :pompom::pompom:.

  Grtz,
  Fozz
   
 4. De prijzen gaan niet omhoog voor pakket op eredivisie live na.
  Per 1 maart gaat ziggo 1 prijs rekenen voor alle smartcards die iemand in huis heeft.
   
 5. bij het afsluiten van eredivisie live eind december vorig jaar vroeg ik nog even wanneer ik dit dan ook gratis op mijn tweede smartcard zou krijgen, de dame beantwoorde deze vraag vanaf 1 januari. Maar als ik eredivisie live nu probeer te kijken op mijn 2de decoder dan krijg ik nog steeds de e19 code te zien.

  Weet iemand hoe het nu zit hiermee?
   
 6. Volgens mij is er al heel vaak 1 maart genoemd !!!!:?
   
 7. Ik weet dat het veel reacties zijn, maar als je dit topic even doorneemt zie je inderdaad, anders dan de HD zegt, dat dit pas per 1 maart 2009 gratis op de andere smartcards in je bezit te bekijken is. Tot die tijd moet je nog dubbel betalen, zou je dit willen. En discussie is niet mogelijk ;) Men schijnt op de HD de memo's niet te lezen, waardoor de medewerkers aldaar stellig blijven volhouden dat het per 1 januari 2009. Als je geen bezoeker van dit forum bent, weet je ook niet beter. Maar goed, men vindt het niet noodzakelijk om dit op de site te zetten. Dan houdt het op hè. Mogen ze op de HD zelf uitleggen dat het echt pas per 1 maart 2009 is. Wat zal dat een gescheld opleveren hehe...
   
 8. Deze thread is zo lang dat het moeilijk is er een duidelijk antwoord uit te halen, dus voor alle duidelijkheid: (en een beetje mijn gemak :wink: )

  Als je per 1 maart a.s. een extra smartcard zou halen, en je al een aantal extra digitale pakketten hebt op je 1e smartcard....moet je de 2e dan nog aanmelden via de welbekende kaart die er bij zit ?

  Ik ben altijd bang dat je dan óf 2x een totaal pakket om je oren krijgt, óf het helemaal mis gaat.
   
 9. Even voor de duidelijkheid, je moet alle kaarten aanmelden, ook al gebruik je alleen maar de digitale basiszenders.
   
 10. Okay, helemaal duidelijk :) Merci ! :pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina