1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je betaalt maar 1 keer en kan dat op meerdere smartcards bekijken staat ook in de folder, dus niet twee keer 9.95 voor hetzelfde pakket.
   
 2. Misschien is dit al gezegd, maar niet echt zin om hele thread door te zoeken.
  Zit er een maximum aan het aantal kaarten, en zo ja, wat is dat maximum ?
   
 3. vijf (5), daarboven is bestemd voor de retail

   
 4. Ik blijf het toch erg raar vinden al die tegengestelde berichten... Zelf had ik ook al 2 maal van de HD van ziggo 1 januari gehoord. Voor de zekerheid net gebeld... Voorgelegd dat ik ook berichten over 1 maart hoor.... Nee meneer.... 1 januari gaat het in. :shock: Ook maar even de naam opgeschreven.

  Groet,

  René
   
 5. Ik heb gisteren weer een ander bericht vernomen.

  Zie mail van Ziggo:

  Geachte heer van der ****,

  Via de website heeft u een vraag gesteld over digitale televisie.

  Het klopt inderdaad dat in het begin van 2009, het mogelijk wordt om 1 abonnement af te sluiten op meerdere smartcards. Echter, wij zef beschikken ook nog niet over de exacte datum van deze ontwikkeling. Dit is dan ook de reden dat ik u geen toezeggingen kan doen, maar er wordt vanuit gegaan dat het in januari geregeld zal zijn.


  Heeft u nog vragen? Onze Klantenservice staat voor u klaar op 0900-1884 (lokaal tarief). U bereikt ons op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 22.00 uur. Natuurlijk kunt u altijd terecht op www.ziggo.nl voor het laatste nieuws, het weer, entertainment en meer. Bent u al bekend met Thuishelp? Hiermee kunt u via de computer onder andere gemakkelijk en gratis chatten met onze Klantenservice. Klik hier voor meer informatie.

  Met vriendelijke groet,

  Afdeling Klantenservice
  Ziggo
   
 6. als dit zo gaat worden ga ik er toch Film1 bij nemen.
  Dan betaal ik met 2 smartcards € 5 per maand meer en heb ik ineens toch nog meer kanalen... ik vind het een topdeal!:applause:
   
 7. Maar nog steeds geen antwoord op,moet je zelf actie ondernemen of is Ziggo zelf zo slim om 2 smartcard abonnementen op 1 adres te verrekenen ?

  En ja,het is een fantastische deal,je kan ook zeggen,bij andere providers zoals digitenne kon dit al jaren,Ziggo heeft al die jaren de zak gevuld over de rug van mensen heen die graag op meerdere tv's wilden kijken.
  Het zal ook een argument zijn van veel mensen om helemaal geen digitale tv te nemen,immers "dan moet ik ook "voor iedere extra tv betalen".
  Bij KPN betaal je ook niet meer als je 2 telefoons wil aansluiten,of 4.
  Bij analoog betaal je ook niet voor iedere aangesloten tv,wil ik meerdere pc's met een router aan internet hangen dan moet ik dat ook zelf weten,wil ik 3 wasmachines of 2 drogers aansluiten dan is dat ook mijn eigen zaak,wil ik op 1 rijbewijs 3 auto's rijden dan ligt oom agent daar niet wakker van maar als ik 2 tv's digitaal wil bekijken dan moet dat betaald worden omdat ik anders iedere avond de smartcard mee naar bed moet nemen.
  Het kan dus ook dat Ziggo nu de twijfelende digitale kijker over wil halen.
  Het was nu zo dat als er een zender verdween Ziggo kon zeggen,dan kijk je toch gratis digitaal,waarop de kijker kon zeggen,ja maar dan wordt ik toch op extra kosten gejaagd en dat argument vervalt.
  Gaan er mensen een abonnement delen ?
  Ja die kans is groot,maar die 2e kijker had anders toch geen abonnement genomen en schaft nu in elk geval een startpakket aan,centjes in the pocket en aangezien die toch geen abonnement had genomen loopt Ziggo dat abonnementsgeld niet mis.
  Per saldo loopt Ziggo toch binnen,want elke extra aangeschafte smartcard wordt wel betaald qua aanschaf.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 dec 2008
 8. Als je in MijnZiggo kijkt zie je als het goed is aan je klantnummer al je smartcards gekoppeld. Dus als het goed is staat het in hun database al goed... lijkt dan een kwestie van een conversie en dan moet dat goed komen...

  men heeft daar nu inmiddels toch al enige ervaring met soortgelijke acties... (bij @home was het splitsen geen probleem... dan lijkt me het samenvoegen ook niet echt heel veel spannender)
   
 9. Hoe kom je erbij dat deze kosten 5 euro zijn?
   
 10. ik heb nu 2 smartcards met op beiden het TV Digitaal totaal pakket. Oftewel:
  2x € 9,95 --> € 19,90

  dan gaat het worden:
  2 smartcards met TV Digitaal totaal en Film 1:
  1x € 9,95 + 1x € 14,95 --> € 24,90

  oftewel € 5,00 meer dan ik nu betaal maar dan wel op 2 smartcards TV Digitaal totaal en Film1
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina