1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Spannend deze nieuwsbrief. Hopelijk komen er weer een paar nieuwe zenders bij. The Sci-fi channel? :cool:

  Eindelijk ook in de slaapkamer naar het pluspakket kijken zonder iedere keer de smartcard om te moeten wisselen. :thankyou:

  Afwachten per welke datum dit alles gaat gebeuren. :wink:
   
 2. Nu wil het geval dat ik 5 smartcards heb. 2 met plus pakket en 1 met Film1/Sport1. Mag ik er nu vanuit gaan dat alle 5 de kaarten worden voorzien van het pluspakket en Film1/Sport1 en dat ik dus 1 pluspakket minder hoef te betalen. En dat helemaal automatisch ?? Dus goedkoper ?? Bij Ziggo ?? Dat bedrijf wat meestal geen idee heeft wat ik het over heb, als ik ze bel of mail......:giveup:

  Ik geloof er niks van.....:no:
   
 3. Automatisch zou wel een heel administratief gedoe minder zijn voor alle partijen,juist qua administratie gaat het vaak mis.
  Zouden ze het automatisch doen dan is de kans dat het goed gaat groter lijkt me.
  Ze zullen toch niet denken,die meneer heeft 1 plus en 3 standaard pakketten dus die wil op die ene plus ook een standaard hebben :censored:
   

 4. precies....

  Ik ben bang dat het wel wat telefoontjes gaat kosten, maar het zal uiteindelijk allemaal wel goed komen. De bedoeling is goed zullen we maar zeggen...
   
 5. Iemand al bericht gehad ????
   
 6. Of een pakket als Film1/Sport1 hier ook bij inzit... ik durf het ook te betwijfelen, aangezien Ziggo dit waarschijnlijk wel gewoon moet betalen aan de partij waarvan ze het afnemen. Vrees dat zij aan de leverancier ook per card moeten betalen, maar of dit ook zo is..? Weet alleen Ziggo.
   
 7. Volgens mij is dit een duidelijk antwoord.
   
 8. Maar oud nieuws. In de folder die ik al binnen heb staat dat in 2009 je op 5 smartcards in huis hetzelfde pakket krijgt terwijl je alleen de pakketten voor de eerste smartcard betaalt. Zie onderstaande tekst die ik even rood gemaakt heb.

   
 9. Nou dat is goed nieuws.....

  Meer voor minder.... :applause:
   
 10. Dat is goed nieuws, neem ik (na bevestiging en een duidelijke ingangsdatum) m'n tweede card in gebruik. Buiten gebruik gehouden wegens extra betaling.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina