1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Er zijn berichten langs gekomen, buiten dit topic, dat de extra kaarten wel een jaarlijkse bijdrage zouden krijgen. Een deel van die bijdragen zouden dan vervolgens weggestreept worden op het moment dat men meerdere diensten zou afnemen.
   
 2. Dat je korting krijgt als je meerdere diensten afneemt, lijkt me logisch.

  Wat ik aan wilde geven is dat het beveiligen van de smartcards via je modem niet kan, aangezien niet iedereen een modem heeft.

  En dat je een jaarlijkse bijdrage moet betalen voor een extra kaart kan ik ook nog wel iets in komen in het kader van administratiekosten e.d.
   
 3. Ook als men wel internet heeft werkt het beveiligen via modem niet daar het coax signaal voor het modem gesplit wordt in tv en data stream. Alleen de Cisco HD pvr in het casema gebied heeft momenteel zelf een ingebouwd modem waarmee men theoretisch zo een dergelijk controle systeem kan toepassen. De huidige decoders zijn geen van alle (op de Cisco interactieve na) twee richtings verkeer geschikt, ze kunnen dus niet eens info over de kaart richting Ziggo sturen.
   
 4. Ik heb gewoon het basis abonnement dus dat zal wel goed komen. Thanks ;-)
   
 5. Ik heb net een decoder gekocht ( HD) en had nog een oude.
  Volgens de mevrouw aan de telefoon kon ik gewoon op beide kaarten het plus en HD pakket activeren en kostte dat niets extra's.
  Ben ik nu getild ?
  Krijg ik nu 2x 9,95 in rekening gebracht en zo ja,hoe maak ik dat dan ongedaan ?
  Ik heb wel bij de aanmeldkaart een brief gedaan waarin ik duidelijk heb gesteld dat ik niet verwacht dat er 2 x een maandbijdrage wordt gevraagd,dus misschien is dat dan mijn "redding" .
   
 6. In elk geval wordt dit zeer binnenkort wel mogelijk. Of het per 1 december of 1 januari wordt weet ik niet, maar dan kun je maximaal 5 kaarten per huishouden gebruiken terwijl je er maar voor 1 betaald.
   
 7. Staat dat al ergens officieel ? want dan maakt het weinig uit, de eerste 2 maanden plus pakket waren gratis,de eerste 6 maanden HD ook, dus gaat het betalen toch pas ergens in januari in dan.
  5 kaarten hoeft niet,een derde staat wel op de lijst :) ben weer gerust gesteld.
   
 8. CeeS, hoe kom je aan dat aantal van 5? CDS hanteert een max van 9.
  Nou, "zeer binnenkort"... Ergens in 2009? Heb er zelf ook nog niets over gehoord en tussen horen en officieel zit wel wat tijd.

  Gert.
   
 9. Er komt na dinsdag a.s. (in een periode van 2 weken daarna) een nieuwsbrief bij je thuis waar alles in staat. Ook de ingangsdatum en alle andere dingen die gaan komen in 2009.
   
 10. Dat klinkt zo definitief dat ik daar alle vertrouwen in heb !
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina