1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo wil meerdere smartcards per abonnee digitale TV toelaten

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door LukeRoberts, 13 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Gemiddelde gezinssamenstelling: 2 ouders en 1 kind. Goh, beneden digitale tv, kind digitale tv op zijn/haar kamer en wat doen we dan op de ouderlijke slaapkamer als we een film (op bijvoorbeeld Film1) op bed af willen kijken? Maar ja, we kijken alleen naar ons zelf hè... Weet je wat, gewoon laten zoals het nu is, is er ook geen discussie mogelijk ;).

  Edit: en ik hoor net dat gemiddelde zelfs 2 ouders en 2.2 kinderen. Heb je het al over 4 decoders en kaarten.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 21 okt 2008
 2. 1 decoder / smartcard per gezin is dus genoeg.

  Die 2.2 kinderen komen vooral door de strenge katholieken en die mogen niet naar het verderf wat tv en radio heet kijken....

  Daarnaast wie niets te verbergen heeft....
  :wink::wink::wink::wink::wink:
   
 3. Waarom al deze onzin? Kan me niet zoveel boeien wat de oorzaak van die 2.2 kinderen is, het is een feit. Gelukkig hebben wij er maar 1. En wat zou ik moeten verbergen?

  Gewoon geen beperkingen dus. Verantwoordelijkheid van de gebruiker zelf. Geen max van 2, geen max van 5, gewoon eigen verantwoordelijkheid, je tekent er voor. Bij 8 of 10 smartcards op 1 adres ga je inderdaad wel denken en kan men toezicht gaan houden, maar wat is er mis met gewoon 3 smartcards bijvoorbeeld? Gezien de huidige situaties zou dat geen enkel probleem zijn, misschien wil ik wel Digitaal Totaal Pakket in de sauna of bij het zwembad en voor die decoders wordt ook al goed betaald. Nu staan er 2 decoders en betalen we €9,95 per maand extra. Die extra €9,95 voor een 3e Digitaal Totaal Pakket kan er ook nog wel bij, daar lig ik niet zo wakker van, maar ga niet lopen zeuren over grenzen. Bij begrenzing ga je juist cardsharen ;)
   
 4. Begrijp me aub niet verkeerd.
  Ik ben er zelf ook voorstander van dat meer smartcards gratis horen te zijn.

  Mijn reactie was puur op de post van iemand die 2 wel genoeg vond en bij meer controle vond horen en dat iemand die niets te verbergen heeft hier wel aan mee hoort te werken. Daar ben ik het juist niet mee eens, vandaar de knipogen en de belachelijke redenatie van mij.

  Tuurlijk, bij een huishouden met 10 kaarten kun je vraagtekens zetten. Maar dan is het probleem wel al "waar leg je de grens". Dus de geen max redenatie van je kan ik goed inkomen.
   
 5. Mijn excuses, maar er zijn hier wat personen met meningen waarvan ik denk, dat ze zichzelf in de vingers gaan snijden als ze inderdaad voorstander zijn van het feit dat er op maximaal 2 smartcards dezelfde pakketten mogen zonder bijbetaling.

  Het scheelt toch in totaal €19,90 totaal, bij 2 extra smartcards. Kan je weer Film1 nemen haha...
   
 6. Ik heb zojuist mijn abonnement om laten schrijven naar zon alles in 1 pakket.

  Ik krijg hierbij weer een nieuwe decoder en weer een nieuwe smartcard.

  Nadat ik 2x heb gevraagd dus ik krijg dan een 2e smartcard voor niks? Kreeg ik 2 x ja...

  Ben benieuwd...
   
 7. Ik kreeg ook een extra decoder + smartcard maar @Home bracht mij vorige maand wel € 10 in rekening ! Over deze maand heb ik nog steeds geen nieuwe Ziggo factuur ontvangen.
   
 8. Even afgezien van het feit wanneer je die decoder krijgt :roll: is het antwoord: Ja, hij zal wel voor niets zijn maar wel met alleen het basispakket. Wil je bijv het totaalpakket op die extra smartcard, dan wordt je geripped voor een extra tientje per maand.

  Gert.
   
 9. Volgens mij kun je dat tientje terugvragen (aanvraag > 16 mei). Het zogenaamde "piep"-systeem. Als je niet belt, krijg je dat tientje niet terug. Bel je wel ben jij de eigenaar van dat tientje.

  Gert.
   
 10. Dat tientje is voor de verzendkosten van die decoder, dat wist je toch wel? ;-)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina