1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

SMS verzenden / ontvangen via Ziggo (@home)? Hoe?

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door mgmarts, 12 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ah... dat wist ik niet. Wij zijn in Multikabel gebied altijd al voorzien geweest van FSK en toen wij een paar jaar geleden naar het Casema systeem overgezet zijn bleef dat zo.

  Was dat in heel Casema gebied zo, of alleen bepaalde delen ?
   
 2. Op zich staat dat los van aanvullende diensten als SMS. Dit werkt ook wel een op een DTMF netwerk, kijk naar KPN. FSK bied echter wel meer mogelijkheden, of ze daar gebruik van gaan maken, misschien wel.
   
 3. Dit speelt al jaren , heb een paar jaar geleden al met home contact gehad met de vraag van de sms functie en toen waren ze er ook mee bezig en zeiden ze ook binnekort, ik geloof niet dat dit ooit komt
   
 4. We zijn nu 8 maanden verder, is het nog steeds niet beschikbaar?
   
 5. sms via home


  nee nog steeds niet en ziet er ook niet naar uit dat ziggo dit gaat verhelpen. vroeger was ik ook bij kpn en toen kon ik ook sms-en ziggo is op dit punt ver achter gebleven
   
 6. Ik gebruik een Siemens Gigaset IP675, en volgens de settings zou ik alleen maar een telefoonnummer van een sms-centrale moeten intikken.
  Weet niet of dit nu persé van Ziggo moet zijn of niet.
   
 7. ik gebruik de siemens gigaset sl785 hij geeft bij mij wel bij de instellingen een sms centrale nr 06736444440 maar als ik wil versturen dan krijg ik een fout c1 melding (service niet actief)
   
 8. Ik heb precies hetzelfde telefoonnummer in mijn telefoon staan en krijg ook dezelfde foutmelding. Ik denk dat de Siemens firmware hiervoor gezorgd heeft dat we hetzelfde nummer hebben.
  Eigenlijk hebben we een telefoonnummer nodig van een SMS centrale die WEL door Ziggo wordt ondersteund.
   
 9. ik heb nog eens verder gezocht dit is het sms centrale nummer van KPN , zover ik heb kunnen zien heeft ziggo geen sms centrale, ik vind dit toch triest ik heb eerst de gigaset sl150 gehad die had ook een sms functie bij kpn werkte het perfect toen overgestapt op home , 4 jaar geleden al een mail gestuurd naar home klantenservice en toen werd al gezegd dat ze er mee bezig waren , heb er weinig vertrouwen nog in
   
 10. Ik zat eerst ook bij de KPN, sinds bijna een jaar heb ik nu telefonie bij Multikabel Ziggo, dus sindsdien geen sms functionaliteit meer.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina