1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Nieuwe decoder; problemen HD-zenders voorbij

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door kamphajm, 12 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Vanaf mei heb ik veel klachten gehad met de ontvangst van de HD-kanalen via de Samsung DCB-H360RA. Ik had last van storende artefacts op alle HD-kanalen; bovendien viel het geluid af en toe weg bij NL1-HD en Eurosport HD. Alle oplossingen die via dit forum zijn aangedragen hielpen niet. Het was zo erg dat ik niet meer naar de HD-kanalen kon kijken.
    Dankzij Anoniem is uiteindelijk een technicus van Ziggo bij mij komen kijken. Hij heeft mijn bekabeling en huisinstallatie gecontroleerd en constateerde dat de decoder defect was. Hij had een ander exemplaar bij zich en die decoder deed het dus wel goed.
    De defecte decoder moest dus zo snel mogelijk retour.
    Vandaag is gelukkig een einde gekomen aan het ongemak. Er staat nu een nieuwe decoder, die prima werkt (tot nu toe....:)). Eindelijk kan ik nu ook genieten van de fraaie HD-beelden zonder vervelende storingen.
    Mijn complimenten en dank gaan uit naar Anoniem en de Ziggo-technicus en naar de mensen van Samsung die de nieuwe decoder geregeld hebben!
     
  2. Goed te horen dat het nu naar behoren werkt met een andere H360 ontvanger. Ik hoop dat je nog lang kunt genieten van HD.

    Intussen zal er een nader onderzoek plaatsvinden naar de oorzaak van het probleem.

    Groet

    Anoniem
     
  3. Ik heb als ik via hdmi kijk naar mijn samsung plasma tv precies hetzelfde. een steeds weg vallend geluid en af en toe spikkels in het beeld. via component is alles wel OK. ik heb de component aansluiting op de tv echter nodig voor de Wii van mijn dochter.

    Deed het probleem zich bij jou ook uitsluitend via hdmi voor?

    renzie
     
  4. Ik heb mijn decoder via HDMI aangesloten op mijn TV. Ik heb het nooit geprobeerd met component-aansluitingen.
    Bij mij ging het beeld regelmatig even op zwart (geen spikkels of zo) en daarna was het geluid weg. Even naar een andere zender zappen en dan terug loste dat probleem op.
    Veel erger waren de artefacts die regelmatig te zien waren op alle HD-zenders.

     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina