1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Belkin router wireless g

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door pascal30, 11 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. motorola icm belkin

  Al sinds jaar en dag bij casema = nu Ziggo. Heel veel problemen gehad met casema draadloos internet, dus van pure armoede maar een bekabeld netwerk gemaakt met "wireless" router.

  Nu dacht ik slim te zijn en een N belkin router te kopen (dacht nieuwere techniek, snellere vebinding sterkere verbinding.) Ik ben inmiddels nu 2,5 dag bezig om belkin router met de motorola modem te laten communiceren.
  Dit is geheel onmogelijk heb inmiddels alles al geprobeerd. Ik krijg het gevoel dat de Belkin router gewoon niet met de motorola modem WIL communiceren.

  i.i.g. krijg op geen enkele manier contact, zelfs niet in de configuratie stand.

  Als ik dan weer de oude b/g sitecom router installeer, dan werkt internet weer probleemloos.

  Kan belkin niet icm Motorola?

  Wie helpt mij
  groeten

  vincent
   
 2. Vergeet je niet het modem te resetten na het aansluiten van de nieuwe router?
   
 3. reset

  tja,

  bij elke configuratie verandering reset ik alle componenten dus daar kan het niet aan liggen
   
 4. Het zou geen verschil mogen maken, maar soms helpt het om het MAC adres van het orginele apparaat te clonen in het nieuwe. Heb je dat al geprobeerd?
   
 5. Ik heb een N1 vision router van Belkin en die doet het. Weliswaar heb ik ook vreemde voorvallen, maar uit al mijn tests tot nu toe blijkt dat niet aan het router te liggen (want die dingen gebeuren ook zonder router).

  Ik had wel een probleem mijn wireless te laten werken. Dwz: router was online maar mijn PC's vonden de router niet. Dat bleek een kapotte router te zijn, die is vervangen.

  Er is mij wel vertelt dat de Motorola modems erg ehmmmmm...... gevoelig zijn. De mensen van Ziggo in Heerhugowaard zeiden "Oh, weer een Motorola ? Het zijn ondingen" toen ik het modem kwam ruilen een paar weken terug. Schijnt dat die soms niet stuk lijken maar het dan toch al zijn. Doen het de ene keer wel, de andere keer niet, en geven bij doorlezen aan dat er niets aan de hand is. Dus ik zou met beide rekening houden als ik jou was.
   
 6. Ben je er inmiddels al uit??
  Ik heb nl. precies hetzelfde probleem. :cry:
   
 7. Shit zooi... zoveel verschillende routers ,en ik kies een belkin.
  Hier ook hetzelfde probleem :cry:
   
 8. Belkin N1 komt ook in heel veel reviews slecht uit de bus. Bekijk bijvoorbeeld maar de review betreffende normale N routers op www.hardware.info, even routers selecteren in hoofdmenu en dan zie je rechts 2 megareviews. De high end review moet je in ieder geval niet hebben.
  Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2_1 like Mac OS X; nl-nl) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5H11 Safari/525.20
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina