1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe berichten in een discussie.

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door catastrofus, 11 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij sat4all.com is het zo dat je als je op een discussie klikt je de nieuwe berichten in die discussie ziet. Dit zal wel te maken hebben met cookies die geplaatst worden op je schijf maar toch is het een handige methode om de laatste niet-gelezen berichten te kunnen zien in een discussie. Dit werkt helaas nog niet bij dit forum. Wellicht een idee?

  Gert
   
 2. hmm, dat zou moeten werken, bij mij werkt dat wel.

  Als je de lijst met berichten voor hebt staan en als je op het topic klikt zie je inderdaad alle berichten, maar als je op het [​IMG] icoontje klikt (hang je muis er eens boven, dan zie je ook info) ga je naar het eerste ongelezen bericht. Als je per ongeluk toch op topic geklikt hebt en toch bij het eerste bericht terechtkomt kun je bovenaan op hetzelfde [​IMG] knopje klikken en kom je ook weer op het eerste nieuwe bericht terecht.

  Je moet hiervoor wel ingelogd zijn en cookies accepteren van de site. En ook moet je zorgen dat je de laatste keer dat je op het forum was de forums gelezen hebt (voor het geval je dus nieuw op het forum bent of een tijdje niet alle berichten gelezen hebt en je snel wilt synchroniseren kun je dubbelklikken op een forum-incoon ( [​IMG] )dan wordt dat forum als 'gelezen' ( [​IMG] )gezet. Of in 1 keer alle forum als gelezen zetten door de link onderaan ("Markeer forums als gelezen")

  Er zit nog een kleine bug in de software waardoor in sommige topics je altijd de volledige laatste pagina te zien krijgt, inclusief de laatste paar berichten. Hopelijk is dat in een volgende versie opgelost.

  Probeer bovenstaande dingen nog eens en wil je dan nog eens kijken of het werkt ?
   
 3. Merci CeeS. Ik zal het uitproberen.

  Gert.
   
 4. Je bedoeld niet het pijltje naar rechts [​IMG] (ga naar laatste bericht) ipv pijltje naar beneden [​IMG]? Want dat pijltje naar beneden dut bij mij niets...

  Gert.
   
 5. Nee, pijltje naar beneden, als je de muis erboven hangt zie je als het goed is ook een 'mouseover' die meldt "ga naar eerst nieuwe bericht" (maar dan moeten er natuurlijk wel nieuwe berichten staan, wat je weer zou kunnen zien aan het oranje [​IMG] icoontje.

  Zie je dat pijltje helemaal niet, of reageert het niet ?
  Zoniet, zie je het dan wel als je het eerste bericht van een topic bekijkt bovenaan staan (in de balk) ??
   
 6. Yep, ik zie het pijltje "ga naar eerste nieuwe bericht". Was even zoeken maar het staat blijkbaar voor de naam van de discussie. Nu nog even zien hoe bruikbaar het is, ik ga het gebruiken. Thnx CeeS.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina