1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Komen er ook nieuwe mogelijkheden / features?

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door Dick99999, 8 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Jij niet. -:)
  Dat zal natuurlijk niet op initiatief van Ziggo gebeuren, maar als een netwerkaansluiting geblokkerd zou worden, zou dat een eis van rechthebbenden kunnen zijn.
   
 2. Ach, eigenlijk is het een discussie (hoe interessant ook) in de marge.

  Deze ontwikkelingen:

  zijn niet meer tegen te houden. Je hebt geen idee wat ik nu via een internet verbinding op mijn TV (ook in HD) kan toveren. Fantastisch. Dat terwijl men kennelijk bezig is dit allemaal te gaan blokkeren.:mrgreen:

  Te laat Ziggo!:lol::lol::lol:
   
 3. Hoe kom je er bij dat Ziggo dat wil gaan blokkeren? Die hebben daar geen enkel belang bij.
  Wat ik als schreef, het kan hoogstens een eis van rechthebbenden zijn.
   
 4. Daarom dus, anders zou een dreambox ook toegestaan worden... De content-verstrekker wil het niet dus zal de content-verspreider zich slaafs aan deze regel houden.

  Gert
   
 5. Dit staat ook bij mij hoog op mijn verlanglijstje.

  Een andere (meer simple?) oplossing is om het zappen uit te schakelen (eventueel als optie) als je via de buffer kijkt. Wil je zappen, dan moet je eerst op stop drukken zodat je naar de live beelden gaat. Het is n.l. bij mij vaker gebeurt dat ik vergat dat ik via de buffer keek en tijdens reclame gewoon lekker ging zappen waardoor ik de hele buffer kwijt was.

  Verder zou ik graag ook een beeld voor beeld mode willen hebben. Maar misschien kan dit niet ivm de opname techniek? Mijn analoge JVC HDD recorder kon dit overigens wel.
   
 6. Bewijzen te over. De Samsung P850R met z'n halve USB (video's geblokkeerd) de Humax 9200C PVR zonder ethernet en een langzame USB, de Cisco met een geblokkeerde Ethernetaansluiting. Dat is allemaal geen toeval. Wij als gebruikers worden daarmee als kleuters behandeld en ik verzeker je dat ze daarvoor vroeg of laat de rekening krijgen gepresenteerd.:mrgreen:
   
 7. Eigenlijk krijgen ze die rekening nú als gepresenteerd, gezien het feit dat je bestaande DVD's zo van internet kunt plukken, soms no vóór de verschijningsdatum in Nederland.

  Als ze nou zouden toestaan om bv voor één euro één kopie van een TV-uitzending te maken (op een ingebouwde DVD-recorder, over USB of netwerk), dan dnkl ik dat een hoop mensen daar al voldoende aan zouden hebben (ik wel, ik hoef niet zo nodig te verspreiden). Dan heb je een film weliswaar in "gewoon" stereo met logo's, maar wél een goede beeldkwaliteit. Wil je meer, dan koop je de DVD. Een hoop losse eurootjes levert óók een leu bedrag op, toch?

  Maar goed, zo snugger is men in Hollywood blijkbaar niet...
   
 8. Ja dat lijkt mij erg handig
  ik heb humax nu 4 maanden en het bevalt me prima.
  ook zouden ze de favorieten aan kunnen passen dat en onbeperkt is op 1 favoriet nu zit er een beperking op van +- 100

   
 9. Wat betreft de nieuwe mogelijkheden zou ik niet te veel verwachten. In de UK is een nieuw model uit, de 9300T, dat zal hier dus wel de 9300C worden. Daar zit dezelfde lawaai-fan in maar wel een 320 GB SATA HD. Het meest curieuze is dat men de USB-aansluiting nu helemaal heeft laten vallen omdat zogenaamd de klanten daar geen behoefte aan hebben. Wel zit er HDMI op maar die gaat tot 750P. Voorlopig voldoende voor de de weinige HD-uitzendingen die er zijn. Verder zijn er volgens mij, buiten de iets mooiere kast geen wijzingen.

  Dus wijzigingen in de toekomst? Ach het apparaat bestaat al en op het gebied van connectivity met de PC en netwerk wordt het alleen maar slechter. De enige manier is gebruikmaken van een hardware mod die in de UK wordt gebruikt op de 9200T. Hierbij wordt de HDD via een IDE-aftakking naar een IDE-USB adapter gesluisd waarmee je wel een goede, snelle USB-verbinding met je laptop kunt maken om films op je PC te zetten. Daarvoor is dan nog een programma beschikbaar die de HDD kan lezen.

  Ik wacht op de SATA-versie van deze mod en als dat werkt, zijn er weer allerlei mogelijkheden om ook met de (komende) 9300-versie te doen wat ik wil.

  Eigenlijk is het natuurlijk van de ratten dat je dit allemaal moet doen om e.e.a. een beetje netjes aan elkaar te knopen. Maar goed, ook in de UK, waar de keus aan setupboxen groter is dan hier, heeft men last van die onkunde en onwil van de leveranciers.
   
 10. GolfTouch

  GolfTouch Forum Member

Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina