1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Komen er ook nieuwe mogelijkheden / features?

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door Dick99999, 8 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De nieuwe software ziet eruit als een bug fix release. Misschien kunnen we Humax helpen door om echte nieuwe features te vragen?
  Bij mij staan aan de top:
  - Serie opnemen, die niet op tijd maar op basis van de titel opneemt. Dus GST wordt dan zowel 's avonds als 's ochtends opgenomen. Bij zo'n serie geef je dus niet meer op wekelijks/dagelijks etc.
  - Automatisch weggooien van opnamen als de disk vol is. De oudste gaat het eerst, behalve als deze door een 'niet wegdoen' vlag is geblokkeerd (ook nieuw)
  - Opnemen van lopende programma op de zelfde wijze als van toekomstige programma's, dus gewoon via de programma gids. Moet er maar iets anders komen voor schakel over naar dit programma vanuit de gids.

  -- edit: als hiervoor ruime belangstelling bestaat bijvoorbeeld meer dan 10 reacties, wil ik de lijst wel bijhouden en alle suggesties 'bewerkt' toevoegen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 aug 2008
 2. Serie opnemen op titel-basis vind ik ook een must. Heb hiervoor een siemens gehad en dat was echt nuttig. Mis het wel bij de humax.
   
 3. Ik zou wel enkele feautures van Samung willen zien en ook:


  1. Zoeken middels een sms-tekst invoer.
  2. Indien 2 programma's achter elkaar worden opgenomen de Hummy niet standaard 2 tuners gebruikt.
  3. In de Favorietenlijst zelf nummers kunnen toekennen.
  4. Bij gebruik van de radio de Humax en je teruggaat naar tv de ook terugkomt in het favorietenlijstje en niet op TV.
  5. Dat enkel de favorietenlijst is te zien en TV en Radio uitgeschakeld zijn. Ik gebruik namelijk alleen favorieten. En dat natuurlijk de opmaak bij kanalen de standaard is en niet die rare sorteerfunctie met de blauwe knop.
  En ook sluit mij aan bij opnemen op titel en niet op tijd.
   
 4. Sommige dingen storen mij ook, maar ik ben benieuwd of dat zomaar even te programmeren is. Zou Humax luisteren naar een paar gebruikers in NL. De decoder is volgens mij al uitlopend.

  Misschien kan Anoniem hier meer over vertellen.
   
 5. Je hoeft niet te verwachten van fabrikanten dat ze veel effort stoppen in het ontwikkelen van nieuwe features bij bestaande producten. De feedback van gebruikers zal met name gebruikt worden het ontwikkelen van nieuwe producten (product innovatie).
   
 6. Dat is inderdaad een gebruikelijk standpunt van een apparaat leverancier. Software leveranciers verbeteren hun producten constant. Bij tussenvormen (Software+hardware) hangt het sterk af van de achtergrond van de leverancier. Bij PDA's bijvoorbeeld overheerst de software invalshoek. Bij een complex apparaat als de Humax zou dat ook zo moeten zijn. En Humax levert ook een Tivo dus zien ze hoe het volgens mij zou moeten.......versie op versie met echte verbeteringen en tevreden klanten.
   
 7. Nieuwe features in een bestaand apparaat doet niet verkopen... Diezelfde nieuwe features in een nieuw apparaat wel. Dus tja... Veel nieuwe features hoef je hier niet in te verwachten ben ik bang. Vergelijk het met Microsoft, die nieuwe dingen voor Vista heeft bewaard, en voor XP (bijna uitsluitend) bugfixes uitbrengt.
   
 8. Misschien wel een gat in de markt :) een bestaand product door ontwikkellen ( mogelijk tegen een kleine vergoeding voor de nieuwe features ) :)
   
 9. Merkwaardig, zeker nadat ik aangaf dat het in de software wereld anders gaat:
  - De apple iPhone software v2.0 (ja die van de 3G model) is gewoon op de oude iPhone 1 gratis te krijgen. Apple weet dat je zo klanten houdt. Jouw apparaat verouderd niet.
  - Ook windows XP is t.o.v de eerrste release veel vooruit gegaan, allemaal gratis.
  - Gebruikersgropen bijvoorbeeld die van de Logitech universele afstandbedieningen houden wishlists bij.
  - etc etc. etc.

  Is het nu echt zo dat Humax niet zal luisteren of spelen er andere (kabel)belangen een rol? Het is gewoon een vraag, om duidelijkheid te krijgen op dit gebied.

  O ja, dit onderwerp ging over verbeteringen
  - als hje een programma lijst opsschoont en een programma weggooit, springt de programma lijst naar positie 1, dus weer helemaal scrollen
  - Kanaal op Scart uitgang zou je moeten kunnen 'programmeren'. Dus een ander programma op de Scart uitgang dat dat waarnaar je kijkt.
   
 10. Dat concept is in de jaren '80 van de vorige eeuw al uitgevonden: het heet computer - en - software!

  Op je bestaande XP-computer koop je Vista (meer functionaliteit), maar dat draait te traag (zo slim is "ons" Bill wel), dus je gaat een nieuwe computer kopen (zal ook wel weer wat nieuwe foefjes hebben ;)). En zo is de cirkel weer rond, want binnenkort komt er -tegen betaling- wel weer nieuwe software beschikbaar, die jij ook wilt hebben...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina