1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen beeld bij Eurosport SD?

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door digitalekabeltelevisie, 8 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik krijg met de Samsung-360 op dit moment geen beeld als ik naar Eurosport SD ga (kanaal 20). Als ik van een SD kanaal zap (bijv. 19) dan krijg ik 2 seconden gewoon beeld, maar de info-balk geeft aan dat het een SD 16:9 programma zou zijn (het beeld is dan ook tot 16:9 opgerekt). Na 2 seconden verdwijnt het beeld. Geluid blijft werken, EPG is op te roepen, teletext werkt, alleen geen beeld. Ik gebruik component uit, en composiet via SCART, beide blijven zwart. Alle resoluties (576p, 720p, 1080i) geprobeerd, beeldformaat gewisseld tussen 4:3 en 16:9, geschakeld tussen netwerk 9001 en 1082, factory reset, niets helpt.

  Vreemde is dat als je zapt vanaf een HD kanaal er helemaal geen beeld verschijnt, zelfs niet voor 2 seconden. Alleen dan denkt de decoder blijkbaar dat het om een HD-signaal gaat. Het blauwe HDTV teken op de decoder gaat ongeveer 2 seconden branden, en dan weer uit. De info balk blijft wel aangeven dat het om een HD uitzending zou gaan...

  Hebben meer mensen dit?
   
 2. Geen beeld bij eurosport SD

  Hier in oosterwolde ik gebruik ook de samsung H360 postcode 8431 precies hetzelfde verhaal als je naar kanaal 20 zapt heb ik twee seconden beeld daarna valt het beeld weg maar loopt het geluid wel door.
  Ook als ik van een HD zender naar kanaal 20 zap geeft de infobalk aan dat het een HD zender is en is er helemaaal geen beeld!!
  :) Bovengenoemde storing is later op de middag verholpen!! :)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 aug 2008
 3. Probleem is onderzocht en er is tijdelijke work-around getroffen. Eurosport SD stuurt een verkeerde video type field waarde in de PMT mee. De ontvanger doet een pmt parse in background en stopt met decoding zodra het vaststelt dat de video type van het type mpeg-1 is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina