1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe software (v17) beschikbaar

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door anoniem, 7 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @Jac. Ik heb het zeker niet in 80% van de gevallen. Sinds de update in augustus is het maar een keer of drie vier gebeurd.
   
 2. Bij mij is het zelfs zo, dat als ik de humax aan laat staan en dan een film opneem, hij ook fouten op de harde schijf maakt. Bij afspelen steeds weer op dezelfde plek. (varieert van film tot film) Mijn Humax is bijna onbruikbaar voor opnamen. Lees hier verder.. http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=16040

  Iemand???!! Help!!
   
 3. Wil je de HDD eens opnieuw formaten. Als dit geen resultaat heeft adviseer ik je met Copaco (distributeur) contact op te nemen.
   
 4. Formateren heeft (bijna) geen effect. Heb geformatteerd en ben teruggegaan naar fabrieksinstellingen. Dit was op 16-2. Typische is dat (kwam ik gister achter) bijna alle opnamen gemaakt op die dag (stuk of 6) goed waren. Op alle andere dagen was het weer tranen met tuiten. Kan dus volgens mij geen hardware probleem zijn.
  Advies?
   
 5. Als je formatteert maak je ook de harddisk leeg. Kan het zijn dat het probleem pas optreedt als er meer dan xxxx gigabyte op de harde schijf staat ?? Als je een slechte harddisk hebt kan het dus zijn dat het pas te merken is als hij wat 'voller' wordt.
   
 6. Hallo Cees

  Mijn schijf is 500GB groot. Hier passen zo'n 60 films op. Op de dag van formateren heb ik zo'n 6 films opgenomen. 10% Vol dus.....
  Lijkt me dus niet het probleem maar bedankt voor je reactie
   
 7. je hebt blijkbaar zelf de keuze gemaakt voor een niet standaard HDD, ik denk dat je daarmee ook zelf hebt gekozen voor de risico's, die daarmee gepaard gaan, ik kan me niet voorstellen dat de distributeur Copaco hier in geadviseerd heeft.
   
 8. Tenzij er een slechte sector op de harddisk zit rond die 10 procent....
   
 9. Ik heb gisteren de Humax opnieuw de zenders laten opzoeken. Vervolgens eenn opname geprogrammeerd. 's avonds bleek de opname niet gelukt te zijn. De klok stond stil op het starttijdstip. Nooit eerder gehad. Na de pvr van de stroom te hebben gehaald en weer op de stroom gezet was de klok weer goed en begon de opname te lopen.
   
 10. Ja, dat zou kunnen. Mijn HD is 1jaar oud, zou niet onmogelijk zijn maar de kans is klein..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina