1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Upload snelheid

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door meermeer, 6 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wij halen hier nog niet eens de helft van de beloofde upload snelheid (Heusden).:evil::evil::evil:

  Waardeloos. Bij e-mail klacht wordt ik steeds verwezen naar de telefonische helpdesk. Logisch, want dat levert tenminste geld op......:evil::evil:
  Heb al verschillende vragen gesteld, maar per e-mail wordt er geen enkele behandeld. Alleen maar verwijzen naar de telefonische helpdesk.
   
 2. Wat haal je dan voor snelheid op http://www.speedtest.net ??

  Als je geld wilt verdienen met een telefonische helpdesk die lokaal tarief kost, dan moet je wel een heel slecht salaris betalen om daar aan te verdienen, dus dat het geld oplevert lijkt me sterk :wink:

  De reden dat je moet bellen is dat er meestal enkele testjes samen met jou gedaan moeten worden. Als je dat dus niet doet, dan zal je snelheid ook niet verbeteren en zul je over een jaar nog net zo zitten klagen hier vrees ik.
   
 3. Snelheid

  CeeS. Bedankt voor je snelle reactie!

  De snelheid was steeds ergens rond de 600-700 kbit i.p.v. de beloofde 1500. Net als met de tandarts, als je er naar toe gaat is de pijn over. Zojuist test gedaan op Speedtest.nl. Nu zit ik opeens op 971 kbit. Nog niet helemaal wat beloofd is, maar toch al iets meer.

  Als je iedere dag ongeveer 3 uur in de file zit (zojuist weer begonnen die ellende) is de avond heel kort en schiet het bellen van een helpdeks op een avond niet echt op met die wachttijden. Met dat lokaal tarief zal dan wel, maar met schaarse tijd.....

  Zie mijn ander bericht over uploaden naar de website. Ook daar krijg ik steeds het standaard antwoord: bel de helpdesk. Daar wordt je op enig moment wel moedeloos van moet ik zeggen. Kunnen ze net zo goed de e-mail support afschaffen lijkt me als dat steeds de antwoorden zijn.
   
 4. Zo heb ik er ooit ook voorgestaan qua snelheid.
  Ik heb voordat ik belde me router ertussen uit gehaald en de zaak herstart ,ook het kabelmodem, en nadien gebeld.
  Er werden wat tests uitgevoerd en idd, het bleek dat er verkeerde sofware naar me modem was geupped, het was nadien binnen een half uur na dat foontje verholpen.
  Was toch de moeite waard het telefoontje en die test :wink:
   
 5. Mijn moeder krijgt nu weer aanbiedingen van ziggo.
  Hopelijk betekend dat dat ook ik zeer binnenkort aan de 16 3 zit :)
  Maar zoalang ik er ook niet voor betaal vind ik het wel best.
  Zou leuk zijn als ik de 16 haal nog voor dat ik de 50 krijg van mn glasvezel :)
   
 6. Sinds ziggo officieel is begonnen hebben wij de officiele uploadsnelheid bij lange na niet gehaald. We zitten op ongeveer de helft van het abbo.

  1 Mei 2008 (nog Multikabel, 12Mbit/1,5Mbit)
  [​IMG]

  30 Augustus 2008
  [​IMG]

  28 September 2008
  [​IMG]

  5 Oktober 2008
  [​IMG]

  Zouden wij dan ook nog met een verkeerde firmware/software zijn uitgerust in ons modem?
   
 7. Als dat het probleem was dan hadden ze dat al opgelost.
   
 8. Hoelang moeten we nou nog wachten? In het Casema gebied lukt het allemaal prima, maar het MK gebied blijft moeilijk :cry:


  [​IMG]

  Wanneer gaat Ziggo nou eindelijk is zijn beloftes waarmaken? Kan ik eigenlijk geld terugvragen? Aangezien de beloofde snelheid al 5 maanden niet wordt gehaald?

  Hoop dat het is een keer wordt opgelost, wordt er eerlijk gezegd een beetje moe van. Tis dat er geen beter alternatief is hier buiten Ziggo anders had ik het al lang geweten!
   
 9. Ik zal weer eens kijken als ik over een week terugkom vooralsnog haal ik 12 1.5 :(
   
 10. Hallo,

  Bij installatie werkte het modem niet goed, gebeld en nieuwe software opgezet. De upload snelheid is nu 3120kbps (volgens mijn Cisco ASA5505 router) en redelijk stabiel. Wanneer kunnen we iets met Eurodocsis 3.0 verwachten?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina