1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

beste moderator

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door jacobgalama, 6 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Beste moderator,
  Je kunt je baas vertellen dat de automatische incasso per omgaande wordt ingetrokken, dat betalingen worden opgeschort totdat jullie eindelijk in staat zijn een fatsoenlijke internetverbinding te leggen. Wat een waardelooze nietsnutten daar. Zelf contact via de telefoon is niet mogelijk, en brieven worden niet beantwoord. De verbinding is 90% van de tijd 0.1 kbps. Wat een amateurs!!! Op dit bericht hoef je niet te reageren, alleen de inhoud van de informatie door te geven aan je Ziggo- baas.
   
 2. ik ben dan wel geen moderator maar ze hebben niks met ziggo als baas te maken, je zult echt bij ziggo zelf moeten zijn
   
 3. Eh... mijn baas werkt helemaal niet bij Ziggo.
  Je kunt het dan beter aan je eigen baas melden, misschien kan die er wat mee ??.


  (PS: misschien moet je even lezen wat dit voor forum is en wie het betaald en in stand houdt, in elk geval niet ziggo... Mensen die op een normale manier op het forum posten en reageren worden door de forumleden nog wel eens belangeloos geholpen, bemiddeld richting Ziggo maar als je op zo'n toon begint..... En je betalingen intrekken is een heel goed idee, daar ligt Ziggo vast wakker van, het enige wat je daarmee bereikt is dat je afgesloten wordt...)
   
 4. prime daar kan ik mij in vinden, maar iemand moet die hufters toch eens op hun nuummer zetten. Ik stel voor om alle betaling te stoppen, laat ze maar afsluiten... elke amateur serviceprovider kan t beter.
  genoeg nu
   
 5. Nee, daar schiet je wat mee op: geen verbinding EN een incassobureau achter je aan. Erg constructief.
   
 6. Nou veel plezier bij die amateurs dan :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina