1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HD ontvanger

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door mastergeelen, 6 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Ik als @home klant wil graag overstappen naar Ziggo alles in 1.
  Nu staat er op hun site de volgende tekst:

  Gratis digitale ontvanger en smartcard

  Bij Alles-in-1 Plus kijk je zonder extra kosten Televisie Z1 in digitale kwaliteit. Je krijgt de standaard digitale ontvanger en het startpakket Digitale Televisie namelijk gratis. Kies je niet voor de standaard digitale ontvanger, maar voor de digitale televisie harddisk recorder of de HD ontvanger, dan krijg je € 128,95 korting. Bovendien ontvang je na het terugsturen van de antwoordkaart het Digitaal Totaal pakket twee maanden gratis.

  Weet iemand hoe het zit met deze korting, kan ik nu bijvoorbeeld online een HD ontvanger bestellen en krijg ik de korting terug gestort?

  Heeft iemand hier ervaring mee?
  Ik vind de prijzen van de ontvangers bij Ziggo namelijk erg duur.

  Groetjes Tim
   
 2. Hallo, als oud @home abbonee kan je nog niet online bestellen dit kan je telefonisch of bij een dealer doen. Wat betreft de hd-ontvanger de korting word als correctie's/korting van je eerst volgende factuur gehaald. De prijzen van hd-ontvangers zijn niet erg goedkoop maar de beeldkwaliteit zowel SD als hd is erg mooi. :wink:
   
 3. Ok, dat is duidelijk.
  Maar is het mogelijk om telefonisch dit alles in een pakket te bestellen en dan op een internetwinkel de ontvanger te bestellen.

  Dus ik laat mijn @home producten omzetten in alles in 1 van Ziggo en ik wil daarbij geen ontvanger via Ziggo.

  Ik bestel online in een webwinkel een ontvanger, bijvoorbeeld de Humax IRHD-5000C, en krijg hier via ziggo de 128,95 korting op?

  Weet iemand of dit mogelijk is?

  Alvast bedankt voor je antwoord.
   
 4. Hallo, volgens mij is dit niet mogelijk.
  Je moet alles bij een ziggo dealer ophalen (modem ontvanger etc).
  Of je moet het telefonisch aanvragen
   
 5. Weet iemand waar ik de Humax IRHD-5000C dan het goedkoopste kan krijgen, al dan niet met de korting van de 128.95 zoals aangegeven zoor Ziggo?
   
 6. Je krijgt geen korting teruggestort of zo, je kunt dan bij Ziggo een (hele dure) Samsung H360 ontvanger bestellen die je dan nog 200 euro kost (inclusief korting). Dat kost hij in de winkel momenteel ook.

  De Humax 5000 kost rond de 160 euro (webshops) tot 199 euro (expert e.d.) maar is maar beperkt leverbaar. (Zie het humax-5000 forumdeel voor adressen van webshops die hem nog hebben)

  Wil je een humax dan krijg je daarop dus geen korting. Je kunt dan de gratis SD ontvanger laten komen met smartcard en die ontvanger kado doen of verkopen :wink: (Als je geen gebruik maakt van de ontvanger-actie, krijg je ook geen smartcard-startpakket dacht ik)
   
 7. Als je een Alles-in-1 abonnement hebt en geen gebruik hebt gemaakt van de gratis ontvanger kun je dan alsnog bv. een Cisco HD-ontvanger bestellen met de korting van € 128,95 ? Of, wachten tot de Humax HD PVR komt en die bestellen met korting?

  Weet iemand dat?
   
 8. De korting van 128,95 geld helaas NIET op de Cisco decoder, ook niet als je hem direct bij Alles-in-1 besteld. Heb ik helaas zelf ervaring mee. Heb zelf daarom maar voor een gratis tweede decoder gekozen.

  De korting van 128,95 geldt volgens mij alleen op de Samsung HD decoder en de Samsung SD PVR decoder.
   
 9. Bedankt voor je reactie. Jammer! Ik had en heb geen behoefte aan een 2e standaard decoder, alleen een Cisco of nieuwe Humax HDTV PVR zou ik willen hebben. In dat geval heb ik toch nog mijn huidige decoder over.

  Voor alle zekerheid heb ik de vraag ook nog even aan de Klantenservice van Ziggo gesteld. Mocht het antwoord toch anders zijn, dan meld ik dat hier wel.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina