1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

9 nieuwe zenders op test netwerk

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door twigger, 6 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. je hebt helemaal gelijk, 9 turkse zenders is eigenlijk veel te weinig. Ik hoop dat er binnenkort nog een groot aantal turkse en marokaaanse zenders bijkomen.

  niet dus!!!
   
 2. @twigger: begin me een beetje te storen aan je toon over Turkse en Marokkaanse zenders. Heb je last van die zenders of zo? Kijk er zelf ook niet na, maar het stoort me ook echt niet.

  Ga toch ook niet continu lopen verkondigen dat zenders die jij toevallig interessant vind maar van de kabel moeten om voor mij sneller internet mogelijk te maken of zo? (even afgezien van of dat technisch kan, gaat om het idee).

  Voor mij zijn alle Reli zenders en regionale omroepen enigzins overbodig, prima, zet je ze niet in je favourieten lijst, nergens last meer van. Zijn genoeg mensen die er wel op prijs stellen en dat respecteer ik.
   

 3. Kan deze toon wat minder? Dit forum is niet om je onderbuikgevoelens te delen.
  Je bent niet verplicht ernaar te kijken.
  Het gaat erover, dat er voor elk wat wils moet zijn, echt, het merendeel van de zenders die ik heb, interesseert me niet. Daarom zijn je favo's handig, dan kun je je eigen pakketjes samenstellen.
   
 4. ik geef zoals iedereen mijn menig en wat is er verkeerd aan mijn bericht??? 9 turkse zender is toch ook overdreven. En dat is mijn mening. Je doet aslof ik iets verschrikkelijks heb gezegd en vooral je opmerking: 'kan deze toon wat minder?' slaat echt nergens op.

  moet je ook tegen andere vertellen die precies hetzelfde verteld hebben in verschillende topics. Ben je wel ff bezig!!!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 27 aug 2008
 5. Hallo,

  Een beetje laat, maar ik lees net over TV Limburg.
  Ik woon zelf in Limburg (Roermond) en miste deze zender zeker. Steeds de digitale c.q. TV op interne tuner zetten om deze zender te kunnen zien.....

  Ik heb zelf met het netwerk 1111 getest en ook met het testnetwerk (zover ik weet is dat 1080). Maar ik kom niets tegen.

  Op welk nummer zit hij?

  Moet ik soms toch een ander netwerknummer gebruiken?
   
 6. Ik heb TV Limburg al gevonden.
  Toch op het 1111 netwerk.
  Nummer 970.
   
 7. super!! die nieuwe zenders..... lang op gewacht, maar dan nu eindelijk echt weer een nieuwe serie top zenders in ons digitale pakket! :lol::lol::lol:
   
 8. Als inwoner van de gem. Venlo mag ik zeggen dat TvLimburg echt zwaar bagger is. Maar dat is natuurlijk mijn eigen mening. Zo'n dergelijke zender en ZiZone zijn zonde van de capaciteit op het netwerk.
   
 9. Als inwoner van de gemeente Venlo zeg ik: "Nu nog omroep Venlo erop en dan mogen ze analoog van mij van vandaag op morgen eruit gooien en dan hebben we ineens HEEL VEEL plaats erbij om zender op te gooien." ;)
   
 10. Mijn idee! Ik mis toch wel het Journaal en altijd via de site kijken is ook geen optie :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina