1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

9 nieuwe zenders op test netwerk

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door twigger, 6 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. arte komt nu ook in het digitaale standaart pakket
   
 2. Goed, dit wordt een thread met bij sommige mensen een wat bedenkelijke ondertoon.
  Ik ga toch ook niet roepen als atheïst dat alle relizenders maar van de kabel moeten? Of dat al die kleinburgelijk geneuzel zenders van de lokale omroepen van de kabel moeten? Ik heb geen last van die zenders, dus waar zeuren we over.

  Feit is dat de oorspronkelijke oorzaak van dergelijke pakketten er vaak in is gelegen dat woningcorporaties de schotels wilden verbieden. Maar dat kan natuurlijk alleen maar als ze een alternatief bieden (anders hebben ze nml wettelijk een probleem, vrije informatieverspreiding etc). Daarom hebben die woningcorporaties vaak bij de kabelaars een pakket bedongen wat ze als alternatief kunnen aanbieden.

  Verder: er is kennelijk markt voor, anders zou Ziggo het echt niet doen.

  En iedereen roept nu wel zo dat ze zo graag extra zenders willen, maar hoeveel van die mensen blijven over als die extra zenders in een extra pakket van 5 euro per maand komen? Right, bijna niemand. Voor die zenders is dus duidelijk geen markt.
  Dan lijkt de keuze van Ziggo mij niet zo gek.

  Overigens is het ook weer niet zo dat er nu zoveel kanalen ├╝berhaupt nog beschikbaar zijn voor de NL markt. Voorbeeld is SciFi/13th street en daar zal capaciteitsgebrek niet de reden van geen doorgifte zijn. Waarschijnlijk gewoon een ordinaire centenkwestie waar SciFi/13th street meer geld betaald wil krijgen dan Ziggo wil betalen. Ongetijfeld idem voor CBeebies, Skynews etc.
  Als uit marktonderzoek blijkt dat een forse groep zeg 5 euro per maand wil betalen voor SciFi/13th Street wil ik er een mooie fles wijn op verwedden dat hij binnen een maand op de kabel zit.
   
 3. Toch blijf ik het raar vinden, dat er 9 Turkse zenders zijn en niet een Arabische entertainmentzender. Er zijn genoeg
  Arabische zenders die alleen muziek en entertainment uitzenden. Het gaat ons niet om politiek of religie, gewoon om de muziek. Wij willen graag bijblijven, omdat hier cursussen in het Arabisch zijn gevolgd en we dus voorheen veel aan MBC hadden.
   
 4. Wie weet lezen er gelijkgestemden mee. Ik zou zo'n pakket ook wel willen.

  Wie nog meer?
   
 5. Ik heb het programma overzicht 's bekeken van comedy central Family maar veel series worden al uitgezonden door de versie die we nu al hebben. Het zonnetje in huis start toevallig volgende week dagelijks bij rtl8, Fresh Prince of Bel Air is ook al tig keer op tv geweest. En dan ook nog van de meeste serie een dubbele aflevering bij Comedy Central.

  De enige programma's die ik wel leuk vind is 'Ushi en van Dijk', ook '8 Simple Rules' is leuk(nu ook regelmatig bij Comedy Central) maar er zijn maar 3 seizoenen van gemaakt, niet omdat het geen succes was maar acteur John Ritter is na seizoen 1 helaas overleden. Is wel jammer ik vond het altijd een goeie acteur. Vroeger(begin jaren 80) had je op Sky Channel 'Three's Company' waarin hij ook de hoofdrol speelde en keek daar elke dag naar.
  deze serie was de amerikaanse versie van 'Man About The House'.

  Ik hoop dat ze later wat nieuwere series gaan uitzenden, of oudere series die nooit op de nederlandse tv zijn uitgezonden zoals natuurlijk 'Three's Company' maar ook series als 'Green Acres' en 'Hogans Heroes' zijn leuk. Of 'The Lucy Show' . En wat ik zeker leuk zou vinden is als ze 'All in the Family' gaan uitzenden, deze serie is al jaren niet meer op tv geweest.
   
 6. Weet iemand welke zenders er nog per 1 september bijkomen???, anoniem mischien, want zijn nog 5 dagen dus zal toch wel al bekend zijn.
   
 7. Vrees dat het met het eredivisie live , wat over enkele dagen start en Comedy central family welke Maandag om 12.00 uur begint wel bekeken zal zijn.
   
 8. denk 't ook + tv limburg en die 9 turkse zenders, dan kan ziggo zeggen dat het een uitgebreide zenderuitbreiding is.:roll: en is het ook alleen zitten de meeste mensen niet op dat soort zenders te wachten.
   
 9. Weet dat oud casema dit pakket al jaren heeft en dat het alleen maar is uitgebreid dus er zal best een grote markt voor wezen.
  Lijkt mij dus commercieel gezien slim om het in heel ziggo land door te geven.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina