1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

9 nieuwe zenders op test netwerk

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door twigger, 6 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ik zeg toch ook niet dat dat ze die kanalen bij multikabel en casema niet ontvangen :roll:

  markt of geen markt, ik vind het allemaal erg overdreven. En zoals al gezegd werd hebben de meeste turken een schotel en zullen deze zenders dus ook al lang ontvangen, dus gaan ze nu niet een abonnement afsluiten bij ziggo voor die kanalen.
   
 2. komt comedy central family in het basis pakket of in het entertainment pakket?
   
 3. wanneer gaat deze zender de lucht in??? ik dacht deze maand maar blijkbaar uitgesteld.
   
 4. Comedy Central Family start maandag 1 september om 12.00 uur.

  bron: Comedy Central Family
   
 5. Dat weet ik, maar ik wil weten of hij in het basis of entertainment-pakket komt, op de ziggo site is hier niets over te vinden.
   
 6. Ik denk dat deze in het totaal pakket komt en in het Film & Entertainment keuzepakket, omdat het geen basis zender is. :wink:
   
 7. Ik woon in een buurt waar veel buitenlanders wonen en het percentage schotels op veel flats is meer dan 50%. Dat Turken overgaan op Ziggo is een fantasie verhaaltje.

  Dat je 2 of 3 zenders beschikbaar maakt kan ik nog begrijpen, maar 9 is grote onzin. Deze kanalen kunnen veel beter gebruikt worden voor kanalan die zo'n beetje iedereen erbij wil hebben (Sci Fi, 13th Street), alleen zal dat nooit gebeuren omdat ziggo waarschijnlijk een heleboel geld krijgt om dat soort zenders te weren omdat anders de publieken en MTV/Endemol te veel concurrentie krijgen op hun eigen kanalen.
   
 8. nee ziggo doet testt met locale zenders de locale zenders zijn dus ook alleen locaal te ontvangen vijvoorbeeld in een bepaalde gemeente
   
 9. tv limburg is geen lokale zender maar een provinciale televisiezender, die is in heel limburg te ontvangen. De lokale zender hier heet 'Start'
  En met tientallen zenders bedoelde ik inclusief die turkse zenders.:wink:
   
 10. In het kader van integratie etc etc vind ik het ook wel vreemd dat er zo veel turkse zenders worden doorgegeven, maar goed er is een markt voor.

  Maar 9 zenders!!! Dat is wel heel veel. Die bandbreedte had je ook kunnen gebruiken voor zenders die iedereen wil. Er zijn voldoende zenders bekend die we allemaal wel willen. Skynews, SciFi, MTV2, Cbeebies/CBBC, 13th Street, Zone Horror ik kan nog wel even doorgaan.
  Dus tja als onze turkse medemens zo op zijn wenken wordt bedient... zou het mooi ziijn dat er ook aan een bredere groep wordt gedacht...

  Maar we mogen denk ikhiermee ook geljk aannemen dat het vervangen van zenders niet meer gaat gebeuren. Wanneer je aan de ene kant zo veel zenders letterlijk toevoegd voor een kleine doelgroep dan mogen we als klant aannemen dat je geen zenders meer vervangt, maar ook toevoegd???
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 24 aug 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina