1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo alles in 1 plus pakket

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door niels2103, 5 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als ik het alles in 1 plus pakket bestel, en nu nog geen klant ben van Ziggo, krijg ik dan ook automatisch een telefoonnummer toegewezen?

  alvast bedankt.

  gr. Niels
   
 2. Hangt er vanaf wat je wilt, als je een oud telefoon nummer wilt meenemen kun je dat aangeven, dan wordt het overgezet van KPN of een andere provider naar Ziggo. Heb je geen bestaande telefoon of wil je het oude nummer niet meenemen dan krijg je een nieuw nummer in je woonplaats.
   
 3. Ik ga op mezelf wonen, en heb dus nog geen oud nummer wat ik meeneem.
  Ik heb dus een nieuw telefoonnummer nodig, krijg ik dat van Ziggo, of moet ik dat eerst bij KPN aanvragen?
   
 4. je krijgt er 1 van ziggo
   
 5. Nee niet bij KPN aanvragen als je telefoon bij Ziggo gaat nemen, dat krijg je automatisch van Ziggo als je geen oud nummer meeneemt.

  Je kunt het aanvraagformulier op de Ziggo site online invullen, als je het wilt proberen kun je het invullen en de laatste stap nog niet doen dan zie je de mogelijkheden alvast. Als laatste vraag kun je kiezen wanneer je een afspraak voor installatie wilt als je een monteur wilt laten komen. Kijk maar eens op http://www.ziggo.nl/producten/alles-in-1/ dan wijst het zichzelf wel denk ik.
   
 6. Cees, dank je voor je reactie
   
 7. Telefoon van Ziggo gaat via de kabel (zit een telefoonaansluiting op het modem) dus je hoeft idd niks bij KPN aan te vragen (je hebt immers geen gewone telefoonaansluiting nodig).
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina