1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

sinds ander ip adres geen mail meer.

Discussie in 'Internet - Email' gestart door topmusic, 5 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. kwam er op me vakantie achter dat mijn ip is gewijzig door ziggo, waarom is onbekend, nu heb ik wel het probleem dat ik geen mail meer ontvang op mijn mailservers.

  Als ik telnet naar de mailserver krijg ik ook geen antwoord meer, misschien een abuse door de vorige gebruiker van dit ip adres ??

  W:\>telnet smtp.quicknet.nl 25
  Connecting To smtp.quicknet.nl...Could not open connection to the host, on port
  25: Connect failed

  mijn ip adres is 84.105.38.219

  error op mijn mailserver;
  450 4.1.8 <news@update.ineedhits.com>: Sender address rejected: Domain not found; from=<news@update.ineedhits.com> to=<irc@top-music.org> proto=ESMTP helo=<vmx10.multikabel.net>

  kan ook op mijn ziggo niet inloggen, pagina's geven constant errors dus ik kan ook niet controleren of mijn redirect naar mijn mailservers er nog wel instaan.

  Mvg.

  Zeer ontevreden ziggo gebruiker vanuit het buitenland.
   
 2. Je gebruikt vermoedelijk de verkeerde inlog-gegevens op mijn-ziggo als je niet kunt inloggen, maar als je wel zou kunnen inloggen zou je de redirect gegevens nog niet kunnen zien. Die service is niet te zien op die pagina. Hij wordt ook niet meer aangeboden en is op dit moment alleen beschikbaar voor bestaande klanten die het al gebruiken.

  Blijkbaar is er met je ip-wissel iets niet goed gegaan met het updaten van je ip in het mail-script. Dat moet dan denk ik handmatig aangepast worden. Ik zal eens kijken of ik een mailtje voor je kan sturen naar de juiste persoon die dat voor je kan oppakken. De mail komt daarna wel binnen denk ik, die blijft een aantal dagen hangen voordat hij onbestelbaar wordt.

  Hoe probeer je te telnetten, doe je dat via een remote sessie op je eigen computer ? Kun je ook geen mail vanaf een 'normaal' mailprogramma versturen direct naar smtp.quicknet.nl vanaf dat ip of kun je dat niet doen remote ? Je webserver lijkt wel te werken als ik naar het genoemde ip probeer te http-en.

  Je ip-adres kan altijd wijzigen trouwens, als je een ander mac-adres gebruikt (dat zal in dit geval niet) of bij een storing waardoor de DHCP server vervangen wordt of zo, of bij herinrichting van het netwerk in jouw regio, maar lastig als dat net gebeurt als je er niet bent.
   
 3. Beste zeer ontevreden gebruiker :), ... ik heb de instellingen voor je nagelopen.

  1. De Ziggo servers hebben op 02/08/2008 om 22:50 je nieuwe adres '84.105.38.219' gekoppeld aan het top-music.org domein, dus dat gaat nog goed.

  2. Het ip adres is niet geblokkeerd, dus je zou gewoon naar smtp.quicknet.nl poortje 25 moeten mogen verbinden.

  Het geen wat het hierboven aangegeven probleem veroorzaakt staat in de melding die je er bij plakt: "Sender address rejected", wat betekend wat er staat: De e-mail is niet aangenomen omdat de 'verzender' (news@update.ineedhits.com) bij controle of het e-mail adres van de verzender geldig is, dit niet correct bevonden is. Overigens wordt de foutmelding door -je eigen mailserver- aangegeven, die wil de e-mail niet accepteren met deze afzender ....

  Op het moment van dit tikken lijken zowel het verzendende alswel het ontvangende adres correct te werken, ik vraag me af of het probleem er nog is ... ?

  Zo ja, stuur me gerust een p.m. met wat meer gedetaileerde foutmeldingen, dan kijk ik even met je mee ...

  mvg,
  Chris
   
 4. Nadat ik gisterenavond mijn ip uit de spamlijst heb laten halen bij Spamhaus werkt me mail weer.

  En wat betreft de mailserver van multikabel, die gebruik ik al vanaf het begin dus die zal dan nog wel bij mij in de lijst staan (hoop ik)

  Evengoed bedankt voor de info.

  Groeten uit Oostenrijk.8-)
   
 5. Goed te horen dat het weer werkt!

  mvg,
  Chris
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina