1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Telefoon aansluiting problemen

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Pasto, 2 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Ik heb sinds eind juni alles-in-1-pakket. Internet aangesloten, werkt redelijk (helaas met haperingen). Telefoon zou per 15 juli moeten werken, maar het aansluiten lukt niet helemaal.

    Ik heb het stekkertje van de telefoon in lijn 1 geschakeld. Dan schakel ik de modem uit en weer aan. Vervolgend gaan alle lampjes branden voor internet, maar die 2 telefoonlampjes gaan knipperen. En vervolgens vallen ze uit.

    Nu heb ik het stekkertje van de telefoon er weer uitgehaald, modem opniew opgestart en ook nu knipperen ze alleen en vallen ze weg.

    Zoals je ziet ben ik geen techneut. Maar weet iemand wat het probleem is, of kan iemand uitleggen hoe ik telefonie moet aansluit in begrijpelijke taal:p.

    Even voor de duidelijkheid:
    Ik heb een nieuw telefoonnummer, alles is nieuw, omdat ik nu op mezelf woon.
     
  2. Zo te zien doet u het aansluiten wel goed..... Het lampje voor telefonie hoort eerst te knipperen en vervolgens blijft hij aan (als het goed is).

    Ik denk dat u even contact met de klantenservice moet opnemen.

    pvd
     
  3. Klopt als een bus als hij blijft branden ben je zeg maar ingelogt op de centrale.

    Dat hij dus niet dus blijkbaar sta je niet in de centrale, dus even de klantenservice bellen.
     
  4. Dat ligt eraan welk merk en type modem hij heeft. Bij een Arris of Scientific Atlanta EPC modem moet het ledje inderdaad branden in de ruststand en knipperen bij gebruik.

    Bij een Scientific Atlanta EPX modem zijn de leds voor telefonie UIT in de ruststand, en branden continu bij gebruik.

    Dus, voor we te snel conclusies trekken:

    - Welk modem heb je gekregen?
    - Verandert er wat in het TEL 1 ledje wanneer je de hoorn opneemt?
    - Hoor je een kieston wanneer je de hoorn opneemt?
     
  5. Ik heb een samsung modem
    En geen kiestoon als ik de hoorn opneem.

    Alvast bedankt voor jullie reacties!
     
  6. Ben je niet in de war met de ontvanger voor digitale TV?

    Voor zover ik weet gebruikt Ziggo in het voormalig @Home gebied voor telefonie alleen de Arris (401, 402 en 501) en de Scientific Atlanta (EPC2203/EPC2203).
     
  7. Hmmm, foutje van mijn kant inderdaad.

    Ik heb een zwarte motorola modem, model SBV5121E.
     
  8. Dan hoort het ledje aan te zijn...
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina