1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo Wordt Wakker

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door marivermeer, 30 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Weet niet of dit het juiste forum is, maar we zitten langzaam aan aan onze top qua gezeik met ziggo.
  Tig keer alle aansluitingen opgezegd in verband met verhuizing naar een verpleeghuis, ook schriftelijk, maar die DOVE en BLINDE bij ziggo blijven gewoon geld afschrijven.
  ZIGGO WAKKER WORDEN JULLIE EN VLUG EEN BEETJE, WE HEBBEN GENOEG VAN DAT GEKLOOT
  In ieder geval gaan we nu het geld terug laten boeken.
  Het moet maar eens afgelopen zijn.
  Sorry voor dit boze bericht, maar die suffers die je aan de foon krijgt MOETEN ANDER WERK GAAN ZOEKEN. ZIJN NIET GESCHIKT OM ZAKEN DOOR TE GEVEN / REGELEN
   
 2. Je eerste posting en gelijk zeer negatief en denigerend richting Ziggo. Ik geef toe dat er het nodige is misgegaan met de overgang naar Ziggo. Over het algemeen doet iedereen bij support zijn best. Veel problemen vloeien voort uit het samenvoegen van systemen wat niet vlekkenloos is verlopen. Hier wordt achter de schermen hard aan gewerkt en ik lees op dit forum positieve berichten dat problemen eindelijk zijn opgelost (ik hoor hier zelf ook bij). Medewerkers van Ziggo zijn actief op dit forum om problemen op te pakken. Probeer het eens op een normale manier, misschien helpt dat beter dat deze boze toonzetting.
   
 3. Ten 1e is opname in een verpleeghuis geen reden om het abo met onmiddelijke ingang stop te zetten; je hebt je dus te houden aan de gewone opzegtermijn.

  Ten 2e hoop ik dat je zo verstandig geweest bent de opzegging aangetekend te versturen, zodat je een bewijsje hebt v.d. opzegging.

  Ten 3e heb je de opzegging wel naar het juiste adres verstuurd en de juiste gegevens volledig vermeld.

  Ten 4e is het gebruik van hoofdletters nergens voor nodig, we kunnen het gewone lettertype prima lezen. Hoofdlettergebruik op het web = aan schreeuwen.

  Ten 5e als je ook zo agressief bent aan de telefoon, zou ik de hoorn er op gooien.
   
 4. Ik ben het niet eens met jou punten.

  Punt 1: Opname in een verpleeghuis is niet zomaar, is meestal na opname in een ziekenhuis en kan langdurig zijn. Hierbij komt nog het feit dat de patiënt door betaling aan het verpleeghuis kabeltv kan ontvangen dus is onmenselijk (ook gezien de kosten) het abonnement aan te laten houden.
  Ook is het nooit helemaal zeker dat de patiënt terugkeert naar het ouderlijk huis.

  Punt 4: Ik kan mijzelf best wel indenken dat wanneer dit je overkomt bij jezelf of een familielid je het uit wil schreeuwen en als je dan niet gehoord wordt door een klantenservice van Ziggo. Begrijp ik dat je het middels dit forum (overigens niets te maken met Ziggo klantenservice) het plaatsen met hoofdletters. HEB BEGRIP VOOR EEN ANDER ZIJN PROBLEEM! Dan komt er nog bij dat Ziggo beweert dat zij luistert naar haar klanten, nog steeds niet aan de orde dus.

  Punt 5: Ik zou ook gaan schreeuwen als ik onmenselijk behandeld zou worden. Als het mij zou overkomen en jij was de desbetreffende medewerker geweest die mij na het zoveelste telefoontje onmenselijk had behandeld, had ik netjes de hoorn neergelegd. Maar wel een schriftelijk klacht geschreven aan de directie en de media erbij gehaald. En tevens gezorgd dat jij pardoes opstaande voet ontslagen zou worden. WEES EENS MENSELIJK.
   
 5. Deze discussie krijgt een behoorlijke emotionele lading en zoekt zijn eigen weg.
  Duidelijk is dat de opzegging van klager na herhaalde pogingen niet is doorgekomen. Dat de persoon woedend is en zich in arren moede op dit forum daarover uitlaat is begrijpelijk. Gerede kans dat hij ook nog geholpen kan worden via dit forum.
  Wat niemand weet is waarom zijn abonnementen blijven doorlopen. Heeft ie een jaarcontract? Kent eenieder de voorwaarden van ontbinding hiervan? Gaat het administratief fout bij Ziggo? Niet denkbeeldig, gezien de vele voorbeelden op dit forum.
  Ik zie posters opperen dat verhuizing naar een verpleeginrichting al dan niet een valide argument is voor contract ontbinding en vervolgens zet men zich af tegen HD medewerkers die klanten onmenselijk zouden bejegenen. In de startpost lees ik dat niet eens.
   
 6. Ik heb gereageerd op Randstad m.b.t. zijn antwoord en punten die hij/zij benoemd heeft. En was het niet eens met een drietal daarvan.

  Aan de poster "marivermeer" zou ik een advies mee willen geven door het probleem voor te leggen aan de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken, Na de klacht per aangetekende brief voor te hebben gelegd aan Ziggo. Zij kunnen een uitspraak doen inzake de opzegging. Dit vergt over het algemeen tijd en geduld qua kosten hoef je het niet te laten €50,- per behandelende klacht.
  http://www.sgc.nl/
   
 7. Tja bij Ziggo is een contact een contract, tenzij je verhuist lijkt me. Maar is dit wel voldoende duidelijk geworden in de gesprekken met de Helpdesk? Of is hier sprake van een simpele opzegging zonder reden? Dan kun je er donder op zeggen dat je contract beeindigd wordt aan het einde van het contractjaar. Dit alles wordt niet duidelijk. Wel is duidelijk dat wanneer je opzegt je ook een officiele brief hierover ontvangt. Is deze ontvangen? En wat staat daar in?

  Kortom meer vragen dan antwoorden. MIsschien kan iemand van webcare je helpen.
   
 8. Dus als er ergens in de organisatie wat misgaat, mag degene die toevallig de telefoon opneemt en er niets aan kan doen wel uitgekafferd worden?

  Beetje meten met twee maten.
   
 9. Dit is zeker niet met twee maten meten, ik kan mij wel er iets bij voelen dat je als klant na de zoveelste telefoontje en/of schrijven het zat bent omdat je weer eens niet gehoord wordt. Tegen de eerst volgende medewerk(st)er in de organisatie ga je dan schreeuwen uit kwaadheid. De klant is immers al opgefokt dat hij/zij geen antwoord krijgt over zijn probleem.

  Kan toch wel aannemen dat aan als iemand bij een helpdesk, frontoffice of klantenservice werkt capabel genoeg moet zijn om te bewerkstelligen dat er toch wel iets gedaan wordt aan een probleem in het belang van de consument/klant of zie ik dit verkeerd. Lijkt mij trouwens geen goede zaak, ook niet in belang van de organisatie.

  Daarentegen valt het mij steeds meer op en niet alleen bij Ziggo maar bij meer grotere bedrijven, dat kennis, service en klantgerichtheid steeds meer op een lager pitje komt te staan.
   
 10. @marivermeer

  Wij willen graag helpen met uw klacht. Als u een e-mail zendt met uw klantgegevens en een begeleidend schrijven naar support@home.nl, met als onderwerpregel "Webcare", nemen wij uw klacht in behandeling.


  Met vriendelijke groet,

  Ziggo Webteam
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina