1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Router voor Ziggo

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Krisjuh, 28 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het gekke is dat als ik de PC en de modem uit zet en dan de modem weer aan doe niet alle lampjes gaan branden. Het SEND lampje blijft namelijk knipperen....ook al staat de PC uit.
  :?
   
 2. Net even de Helpdesk gebeld. Volgens deze is de bekabeling niet in orde :? toen hij hoorde dat het SEND lampje knipperde. Erg vreemd maar er zijn maar 3 kabels die aan te sluiten zijn en meer is het echt niet.
  De netwerkkabel, de zwarte adapter kabel en de witte coax? kabel. Nou ik weet voor de volle 100% zeker dat deze alle 3 goed zitten.
  Toen wou de medewerker GRATIS een monteur langs sturen, ik heb deze verteld dat ik nog een keer de tcp/ip instellingen nakijk en de kabels toch nog maar eens opnieuw aansluit en als het nog niet werkt terugbel voor een monteur langs te laten komen.

  Gr Wallie
   
 3. Als de coax kabel van het modem goed zit, heb je een signaalprobleem op de upstream, en zal alleen een Ziggo monteur voor een oplossing kunnen zorgen.
   
 4. Ja het zal inderdaad de coax kabel zijn. Gisteren deed internet het weer en boem vanmiddag schoot het er weer uit. Weer een beetje aan de coax kabel zitten friemelen en ja hoor modem gereset en internet werkt weer.
  Is de monteur gratis of zijn de kosten voor mij??
   
 5. router

  heb ik ook gehad bij mijn router nieuwe firmware er in zetten dan is het probleem opgelost ( eigen risico )

  gr
   
 6. Heb deze:

  Belkin N1 Vision

  Link RateUp to 300 Mbps in 20/40MHz Channel Mode Maximum Users253 (LAN), 16 (WLAN)

  PortsWAN-- 1 Gigabit Port LAN-- 4 Gigabit Ports


  Of het iets is is me in het geheel niet duidelijk. Heb er de ballen verstand van maar hoor mijn buren klagen dat ik het sterkste Wifi signaal in de hele omtrek heb. Mijn buurman heeft KPN en die wordt schijtziek van me omdat zijn PC die naast zijn Wifi aansluiting staat mijn signaal boven zijn eigen signaal verkiest. :shock:
   
 7. router

  Dan zal die buurman zijn handeltje moeten beveiligen want anders komt hij zomaar niet op iemand anders zijn netwerk

  ik neem aan dat u hem wel beveiligd heeft.

  gr
   
 8. Oh ja, hij ziet de mijne ook alleen. Hij kan er niet op. Maar hij krijgt steeds de nare pop-up waarmee hij eerst de mijne tevergeefs probeert. Dus dat moet hij zelf even uitschakelen dunkt me.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina