1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Router voor Ziggo

Discussie in 'Internet - Eigen netwerk' gestart door Krisjuh, 28 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Is volgens mij ook een van de beste Linksys routers... al die GC dingen enzo heb ik weinig goede ervaringen mee. De WRT54GL is wel ietwat lomp misschien maar hij werkt wel :)
   
 2. Tja, qua looks is 't niets vergeleken met de G2, maar je zet 'm toch uit 't zicht dus dat maakt niks uit. Hij werkt perfect. Sinds dat ik 'm aan heb gesloten geen problemen meer gehad.

  Bedankt voor het advies :)
   
 3. Daar zijn forum's voor :)
   
 4. Ik heb al een tijdje een 150N van Linksys. Werkt ook prima en goede ontvangst overal in het huis. Router staat in de woonkamer naar het kabelmodem.

  Alleen bij heel veel P2P verkeer (en 500 connecties oid) geeft ie er de brui aan na een tijdje. Gelukkig heb ik niet zoveel met P2P verkeer en is de verbinding lekker stabiel.

  Kabel of wireless, ik haal met newsleecher rond de 1.4mb/sec op mijn 12000 lijntje van @home. Wij zijn nog niet omgezet naar Ziggo voor zover mijn informatie reikt.

  Kan dus de 150N ook erg aanraden (is overigens vervangen voor de 160N waar ik geen ervaring mee heb helaas).
   
 5. En de WRT54GL is ook goed genoeg voor p2p gebruikers?
   
 6. 300n router sitecom

  hoi wij hebben gisteren een 300nrouter wireless gekocht zodat we op de laptop draadloos kunnen internetten.op de laptop geeft de modem aan dat er een uitstekende verbinding is maar we kunnen niet op internet.dus mijn gegevens op de computer moet naar de modem gestuurd worden als ik het begrijp maar hoe doe ik dat?
   
 7. effe een paar simpele vragen om het duidelijk te maken wat je al wel of niet gedaan hebt.
  modem uit gedaan en wireless router aangesloten aan de modem en dan modem aan en dan router aan ?
  als je bekabeld op je router zit kan je dan wel op internet komen ?
  zoja heeft je laptop wel een verbinding met de router ?
  heb je een ip adres gekregen van de router ?
   
 8. heb de WRT54GL ook maar besteld hoop dat ie stuk beter is dan de wrt54g 7.0 had daar om de 10 minuten een discont mee als ik op ftp's zat (time out prob) 3rd partfirmware kunnen dat oplossen enzo maar de 7.0 staat geen 3rd party firmware toe


  mocht je veel ftp' en koop dan dus geen wrt54g v7.0

  voor de rest was ie wel redelijk in gebruik
   

 9. ten eerste hebben we de internetstekker uit de computer gedaan en in de router gedaan.toen een kabeltje in de computer en uiteinde in de modem.geen ip adres gekregen van de router.ik wil op de computer gewoon bekabeld blijven.
   
 10. Heb je nadat je de kabels omgezet hebt de kabelmodem even uit en weer aangezet ? Dat is nodig, je modem moet even resetten als je een andere PC of router aansluit namelijk.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina