1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Cisco 8455 laten werken met een logitech harmony afstandbediening

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door jmartr, 26 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wie heeft er ervaring om de cisco 8455 te laten werken met een logitech harmony 985 te laten werken.
  Ik heb alles geprobeerd en krijg e.e.a. niet aan de praat. Ik heb ook Logitech gebeld en kunnen feitelijk ook niet verder helpen anders dan alles handmatig leren. ook geprobeerd...
  wie o wie wil zijn ervaring delen of tips geven hoe dit op te lossen.
  bedankt en groet Jeroen
   
 2. Ik heb een 885 en handmatig leren is bij mij wel gelukt.

  Ik had de 8455DVB uit de Logitech-database toegevoegd, maar die werkte inderdaad niet. Toen heb ik via de Learn-optie alle knoppen gekozen die ook op de originele ab zitten en deze achter elkaar geleerd.

  Tenslotte heb ik de knoppen die nog niet bekend waren apart toegevoegd en geleerd en nu werkt alles prima.
   
 3. Is het nou mogelijk om de geleerde set van Maurince te downloaden via de Logitech database? Ergens las ik dat automatisch geleerde activiteiten vanzelf worden geupload en te downloaden zijn voor andere gebruikers.
   
 4. In principe worden door gebruikers gemaakte profielen uiteindelijk toegevoegd aan de database, maar daar zit geloof ik wel een review slag tussen van Logitech personeel om vervuiling tegen te gaan.

  Kan dus even duren.

  Heb zelf nog geen ervaring: mijn 8455DVB ligt op het postkantoor en heb pas zaterdag tijd hem op te halen. Dit weekend heb ik dus hopelijk ook ervaring met de 8455DVB en de Logitech Harmony (885 in mijn geval).
   
 5. Thx alvast :)

  ik heb namelijk nog geen harmony dus kan het niet testen, maar er zal er vast wel 1 komen binnenkort ;)
   
 6. logitech

  Hartelijk dank voor de reakties. Geeft in ieder geval hoop.
  Wellicht een domme vraag maar leren doe je dat via RAW leren ?
  Daarnaast een tweede domme vraag je sluit de harmony aan op de computer en drukt het commando in op de cisco afstandbediening. Hoe weet de logitech dan onder welke knop het commando moet worden opgeslagen ?
  groet Jeroen
   
 7. Waarschijnlijk zoals mijn Philips AB (uit 1990 geloof ik)
  Op de Harmony de 'leren' optie aanzetten, op de Harmony de knop indrukken die je wilt programmeren, bv '1', op de andere AB de '1' indrukken en die wordt overgeseind naar de Harmony.

  En zo heeft de Harmony de '1' van de andere AB ook onder '1'

  Als het niet zo is dan laten ze me het hier wel weten :)
   
 8. Zo is het niet :)

  Bij de Harmony-software leer je eerst alle originele commando's. Die komen dan in een lijst van te kiezen commando's waar je de knoppen van de Harmony dan weer mee kunt programmeren. Zo kun je ook commando's zetten onder de "soft buttons" naast het display van de Harmony.
   
 9. Die lijst maak je door de commando's van de originele AB eerst naar de Harmony te sturen door bv de AB's tegenover elkaar te leggen?

  Beetje OT, maar ik ben ook geïnteresseerd in een eenvoudige Harmony :)

  PS
  Google doet wonderen, ik zal de Harmony forum eens doorspitten :)
   
 10. Wilde ik net zeggen, erg nuttig forum. Staat ook hoe je RAW kan leren (en dat is wat anders dan gewoon leren). Verschil is geloof ik simpel uitgelegd dat gewoon leren probeert het IR commando te interpreteren bij het leren en het commando wat hij denkt dat het moet zijn dan in het geheugen zet, bij RAW record hij domweg 1 op 1 het hele IR signaal zonder te interpreteren. Kan helpen bij lastige IR signalen of meervoudige IR signalen.
  Overigens is RAW leren alleen aan te raden als normaal leren niet werkt, neemt VEEL meer geheugen van je Harmony in beslag, dus je moet echt niet te veel commando's RAW gaan leren. Hoop dus niet dat de 8455DVB alleen met RAW leren aan het werk te krijgen is.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina