1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

2e Decoder

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door swawili, 26 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja maar volgens mij ben je een z1 pakket nodig om een z2 pakket te bekijken.
  Oh ja een tv pakket z1 is ook per maand opzegbaar volgens de regeltjes als je het leest op de site van ziggo.
  Alleen als je die opzegt hebt je geen kabelaansluiting meer en dus ook eventueel geen digtale tv z2 of internet en of telefonie meer.
  Want dat kan niet zonder een kabelaansluiting (tv z1 dus).
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2008
 2. Als je los Z1 neemt dan is het per maand opzegbaar, maar volgens mij als je het startpakket neemt, dan zit je er sowieso een jaar aan vast.

  Daarnaast heb je per extra smartcard (a 29,95) alleen het standaard pakket. Wil je net als op je 1e smartcard ook extra paketten, dan moet je die voor je 2e smartcard apart aanschaffen.
   
 3. Een startpakket digitale TV is alleen digitale TV en dus niet inclusief een tweede abonnement van 15.90 zoals je suggereert. Uiteraard heb je wel een basis-abonnement nodig, maar ik ga er vanuit dat je die al hebt. Koop je dan in de winkel een startpakket digitale TV dan kost dat verder niets maandelijks indien je alleen het digitale basispakket wilt bekijken (wel je smartcard laten registreren anders zie je na 2 weken alles kijken niets meer)
   
 4. Ow, dan heb ik dat niet helemaal goed begrepen :)
   
 5. Dus eigenlijk kost een tweede smartcard dan helemaal niets? Ook niet in volgende jaren?
   
 6. Klopt. Of dat in de toekomst zo blijft weet ik niet. Er zou sprake van zijn dat de oude situatie zoals bij Multikabel vroeger bestond opnieuw ingevoerd gaat worden zodra ook de @home administratie gelijkgetrokken is met Ziggo. In dat geval kun je op al je smartcards hetzelfde pakket zien voor een kleine maandelijkse vergoeding (dat was 0.50/euro per maand per smartcard bij Multikabel vroeger). Maar of en wanneer dat ingevoerd wordt is onbekend.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina