1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Breda Internetproblemen.

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door Frits, 24 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds 2 dagen problemen met kabel internet in postcodegebied 4826 KJ (Breda). Ook bij beide buren met een identieke aansluiting hebben gelijksoortige problemen. Max. download blijft ver onder de 100kbps met eensluiting van 20 Mbps. Veel time-out problemen, pagina's die niet kunnen worden opgehaald etcetera. Andere gebruikers met identieke problemen in hetzelfde postcode gebied. Reeds modem gereset, router er tussen uit gelaten maar uiteindelijk dezelfde problemen ervaren.

  Er worden geen telefoondiensten bij Ziggo afgenomen.
   
 2. Er zijn wel werkzaamheden in het gebied en veel storingen op digitale televisie gemeld maar niks over een internet storing.

  Ik zou even contact opnemen met de klantenservice.
   

 3. Ik ben op de hoogte van de werkzaamheden en die zouden (als het goed is) geen invloed mogen (sic) hebben. Ik heb vanochtend na twee uur de telefoon er maar opgegooid en vanavond na meer dan een uur heb ik er ook maar de brui aangegeven. Blijkbaar hebben ze reeds de volledige telefonische helpdesk van Casema al volledig ontmanteld.

  Sinds de overgang van Ziggo weleens vaker problemen gehad met verbroken verbindingen die niet op hun site werden gemeld.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina