1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

volgens Ziggo ben ik geen Ziggo-klant maar @Home-klant en Ziggo helpt je niet

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door basketbal, 24 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vandaag weer de zoveelste poppenkastverhaal meegemaakt en is verwoord in nieuwe contactpoging (mail):

  Geachte heer/mevrouw,

  Om moe van te worden. Samengevat waarmee ik al sinds eind mei mee bezig ben. Ik wil internetabonnement (was @Home) bij Ziggo verlagen en wordt van Ziggo.nl naar Home.nl heen en weer geslingerd. Uiteindelijk (want ik ben officieel Ziggo-klant geworden door de fusie) via emailadres ziggo-site op 1 juni daarover per email geklaagd en wat ik wil veranderen. Zoals verwacht niets gehoord en op 18 juni weer email verzonden. Uiteraard ook hierop geen reactie en heb toen per brief op 7 juli alles weer vermeld en verzonden naar adres wat op Ziggo-site staat. Ook hierop (uiteraard) geen reactie en hedenavond gebeld met Klantenservice Ziggo. Na 3 doorverbindingen en lang wachten zou ik bij de juiste afdeling komen en ja hoor, ik zat verkeerd en voor verlagen internetabonnement moest ik dat schriftelijk doen. Blijkbaar heeft medewerkster niet geluisterd want ik zei al dat ik al diverse keren schriftelijk (emails en brief) verzoek had gedaan. Mevrouw keek het na en zei toen doodleuk “maar u bent geen Ziggo-klant maar @Home-klant en u dient het met @Home te regelen”. Toen brak mijn klomp want OVERAL wordt door Ziggo en @Home gecommuniceerd dat @Home nu Ziggo is geworden. Maar nee, ze hield vol en ik was geen Ziggo-klant en verwees me weer naar support@home.nl. Kortom: ik ben de gehele poppenkast meer dan zat.

  Wat ik per direct geregeld wil hebben, met schriftelijke bevestiging, m.b.t. klantnummer @Home 205.....: verlagen internetabonnement van Z3 naar Z1 van EUR 19,95.

  Met vriendelijke groet,

  ........
   
 2. Administratief zijn de oud-@home klanten nog niet "omgezet" naar ziggo. Dus uw klacht moet u inderdaad sturen naar support@home.nl. U kunt ook een klachtenformulier invullen via: http://www.home.nl/klantenservice/?

  pvd
   

 3. Ondanks dat @Home over is gegaan maar Ziggo ben jij nog steeds een @home abonnee. (je bent nog niet omgezet naar Ziggo) Je moet dus inderdaad je mails sturen naar support@home.nl

  Of een brief sturen aan;

  Ziggo
  Afdeling Klantadministraie
  Postbus 43048
  3540 AA Utrecht

  Wel duidelijk je @home klantnummer e.a. gevens vermelden.
   
 4. Brief (met @Home klantnummer) naar Ziggo
  Afdeling Klantadministraie
  Postbus 43048
  3540 AA Utrecht
  had ik ook verzonden, zonder resultaat. Overigens toen ik vanavond Ziggo belde en mijn postcode gaf, wist men al dat ik @Home-abonnee was en na 3 doorverbindingen (en bijna 30 euro armer vanwege prepaidtarief 0900-nummer) binnen Ziggo werd uiteindelijk gezegd dat ik naar support@home.nl iets moet sturen. En ik kan niet helpen dat @Home nog niet is over gezet (dat is een interne aangelegenheid waar ik geen last van zou moeten hebben) en als je naar home.nl gaat ga je automatisch naar ziggo.nl en dan had daar duidelijk moeten staan dat je als @Home-klant niet terecht kunt bij Ziggo en ook bij contactformulier had dan moeten staan dat je als @Home-klant niet het contactformulier van Ziggo kan gebruiken. En als je als @Home-klant toch niet door Ziggo geholpen kan worden, waarom dan wel een forwarding naar site ziggo.nl? Erg onlogisch.
   
 5. U heeft natuurlijk geheel gelijk dat het omzetten naar ziggo een interne aangelegenheid is en dat wij daar geen last van zouden mogen hebben. Helaas blijkt het tegendeel. Zo kan ik nog niet gebruikmaken van de hogere internetsnelheid behorend bij het alles-in-een plus pakket.

  Maar als u op de ziggo-site op de klantenservice klikt, wordt u wel degelijk naar de @home-site doorgelinkt! Deze melding komt dan in beeld:
  Je producten zijn nog niet omgezet naar Ziggo. Daarom kun je de juiste antwoorden op je vragen alleen op de @Home site vinden.
  Ga naar de Klantenservice op @Home
  Zodra je producten zijn omgezet naar Ziggo, krijg je deze pagina niet meer te zien. Je komt dan gewoon direct op de Klantenservice van Ziggo. Dat is uiterlijk over 2 maanden, maar mogelijk is je postcode al eerder aan de beurt.

  pvd
   

 6. Wanneer je naar www.home.nl gaat, kom je op www.ziggo.nl
  Wanneer je daar op mijn ziggo klikt krijg je een verwijzing naar http://www.home.nl/mijnhome/

  Redelijk duidelijk lijkt me. Die 30 euro is sneu geld, maar niemand zegt jou natuurlijk ook om met een prepay telefoon naar Ziggo te bellen.

  Wanneer heb jij je brief naar Ziggo verstuurd?
   
 7. pvd, je hebt volkomen gelijk met de doorlink (dat heb ik ook toen gezien). Door mijn vraag op Ziggo en wat gegevens invullen, kreeg ik een doorlink naar @home.nl waar ik abonnement zou kunnen verlagen. Echter op die pagina stond geen verlaging, maar wel opzegging en allerlei andere opties. Toen weer de vraag gesteld op de @home-site en kreeg toen weer verwijzing naar Ziggo.nl etc. Kortom: een schoonheidsprijs verdient het niet. Bedankt voor je bijdrage pvd.
   
 8. Bullet NL,

  Als ik naar ziggo.nl ga en dan klik op mijn ziggo dan moet ik me eerst registeren als ziggo-klant en dat kan ik juist niet omdat ziggo.nl mijn @Home-klantnummer niet kent en dan kom ik in een cirkel terecht die geen oplossing heeft geboden.
   
 9. Wijzigingen voor @Home kun je altijd mailen naar support@home.nl.

  Voor identificatie dien je met het volgende rekening te houden:

  - Verstuur je verzoek vanaf je @home emailadres
  - vermeld je adres en klantnummer
  - vergeet natuurlijk niet de gewenste wijziging te vermelden.

  Binnen enkele dagen hoor je dan bericht te krijgen over de afwikkeling.
   
 10. Ook vreemd dat @home nog niet bij Ziggo zit. Vreemd toch? Doe dan alles of niets.

  Ik merk wel dat als je het nummer van Ziggo belt en je postcode moet invoeren, dat je dan ook daadwerkelijk naar het oude kantoor wordt doorverwezen. Dus in mijn geval naar het oud Casema gebouw.

  Daarom is het denk ik in het ene gebied wel drukken aan de telefoon en bij de andere niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina