1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo anoniem, zou je hier naar willen kijken?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door zmen, 24 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo Ziggo anoniem, als je tijd hebt zou je dan naar onderstaande storing willen kijken?

  Dit bericht eerder gepost, maar niemand reageerd hier op. Ook bij @home of Ziggo wordt hier niet op gereageerd. Tenslotte moeten wij wel voor de zenders betalen. En als ik ergens voor moet betalen verwacht ik ook een goede beeldkwaliteit.

  Hallo,

  wij hebben een pakket van @Home met daarin ook de zenders Hustler/Playboy en private spice. Wij hebben een Samsung DCB-H360R decoder. De update wat noodzakelijk is voor Eurosport HD hebben wij ook gedaan. Wij hebben perfect beeld alleen de zgn "adult" zenders vertonen zeer veel blokjes en soms wordt het beeld bijna helemaal paars/rose. Ook hebben deze zenders geen geluid. Regelmatig stroom van de decoder gehaald, maar dat helpt allemaal niet.
  De bovengenoemde zenders geven een Ber tussen de 500 en 700!
  Iemand een idee?
  Postcodegebied 8103
   
 2. Ten eerste is dit een slechte titel voor je probleem. Gebruik in je titel een korte duidelijke omschrijving van het onderwerp, dan heb je meer kans dat mensen reageren.

  De BER geeft aan dat er storingen zijn bij de ontvangst van het signaal, deze hoort 0 te zijn. Waarschijnlijk heb je ook problemen met andere zenders in deze stream, zoals "Opvoeden doe je zo".

  Heb je al een geprobeerd om de decoder direct op de aansluiting (abonnee overname punt) aan te sluiten, met een zo kort mogelijke kabel?

  In Raalte zitten deze zenders op 810 MHz. Dat is een hoge frequentie, die door een slechte installatie teveel verzwakt zou kunnen worden. Dan zou ik ook verwachten dat je ook problemen hebt op de 818MHz, met zenders zoals Car Channel, Geloven, Omega TV,Extreme Sports,Eurosport 2,Motors TV ,NASN ,ESPN Classic Sports. Kan je dat eens controleren?
   
 3. ZMEN,


  ik wacht even op je eerste bevindingen op basis van de suggesties die de vorige poster heeft voorgesteld

  Anoniem
   

 4. Klopt helemaal ik hebt het zelfde probleem op 818Mhz, stomme is dat het bij mij niet aan mijn kabels ligt maar in de decoder zit, wanneer ik aan de coax kabel rommel, en hem onder een bepaalde hoek in de decoder druk is het probleem over..... erg vreemd.... geloof dat ik de soldeerbout er maar eens door heen moet halen ;-)
   
 5. Bij mij exact hetzelfde als bullet nl. Ook ik moet rommelen met het kabeltje achterin de decoder. Denk dat ik maar even een nieuw kabeltje ga kopen. Bedankt voor de reacties.
   
 6. Waarom zou het aan de coax kabel liggen, op moment dat ik de kabelconnector rond draai in de decoder lost het probleem op. had zelf het idee dat het aan de decoder zou liggen.
   
 7. Misschien breuk of los contact in je coax-stekker of kabel zou nog kunnen, of misschien 'klemt' het schuifje niet goed over het pennetje in je stekker, je kunt eens kijken of dat te ver opengebogen is misschien ?
   
 8. Cees, Het zijn nieuwe kabels van Hirssmann...
  Op moment dat de de kabels aansluit op de decoder dan werken de meeste zenders dus gewoon, tot dat je bij de zenders hoog in de ferquentie band komt, dan de kabel even draaien over chassiesdeel (wel ff afstemmen op een kanaal wat het niet doet) vervolgens krijg je blokjes, dan ff rustig draaien en je hebt normaal signaal.

  Het vreemde is dat hij dit doet na dat ik de software update heb uitgevoert, ik moet er wel bij zeggen dat ik nog op het testnetwerk zit (1080) Heb zelf het idee dat de samsung na de update signaalkritischer is geworden. Misschien dat Anoniem hier iets over kan vertellen.....
   
 9. Dit duidt haast zeker op een slecht contact. Wat je kan doen is de aansluitbus van de decoder een goed schoonmaken.
  Anders moet je binnenin de decoder de coaxaansluitingen eens nalopen.
  Vaak loopt er een kabeltje vanaf de aansluitbus naar de tuner.

  (Wel eerst de stekker er uit! ;-) )
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina