1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Storing @Home gebied

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door menno47, 23 aug 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Vandaag, 23-08-2008 wederom in Groningen Rivierenbuurt geen verbinding via het netwerk van Ziggo, Thans heb ik illegaal via een trage niet-beveiligde WLAN nog verbinding :roll:.
   
 2. storing

  Hier -omgeving Appingedam- vanmorgen ook een storing gehad, waardoor een tijdlang de internetverbinding weg was....Zojuist (rond 11.50U) blijkt het verbindingsprobleem weer te zijn opgelost. (Wel vreemd dat er op de @Home site NIETS over die storing wordt gemeld....)
  Enfin, 't zal wel te maken hebben met het feit dat @Home bezig is met de omzetting naar Ziggo... Waren we trws al wel per brief voor gewaarschuwd, maar zoiets blijft natuurlijk knap vervelend en hopelijk zijn die migratieproblemen dan ook snel voorbij...
   
 3. Hier in de Professorenbuurt (9714HR) hetzelfde. Vanochtend kreeg ik ineens geen IP# meer. En het Ziggo TV kanaal het niet meer deed, wat ik nog serieuzer vond was dat zelfs de telefoonnummers niet meer werkten.

  Ik was net via andere middelen vrienden op IRC aan het vragen of er nieuws was (op internet gerelateerde websites), toen ik ineens weer een ip# kreeg.

  Zelfs nu is er nog nergens melding van een storing!

  Lekker waardeloos.

  Edit:
  Met mn eigen PC rechtstreeks op de kabelmodem krijg ik wel een IP#. Maar met m'n WRT54G router lukt het alsmaar niet... Iemand een idee?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 23 aug 2008
 4. Hier in Sittard ook de hele morgen geen verbinding gehad, was blijkbaar een landelijke storing. sinds een half uur heb ik weer verbinding. Ik had het gratis nummer van de helpdesk gebeld waar je postcode moet invoeren en kreeg te horen dat er een storing was, ik had ook de postcode van Hilversum en een paar andere gemeenten ingetoetst en ook daar storing dus is blijkbaar landelijk geweest.
   
 5. Ik heb sinds gisterenavond tot op heden ook geen internet meer en dat is in omgeving Waalwijk. De lampjes op de Motorola modem geven wel aan dat er verbinding is, maar zowel met een router en ook als ik direct een pc aansluit heb ik geen internet. Heb al 3 verschillende routers geprobeerd, maar geen resultaat.

  Ik probeer dan ook de hele ochtend Ziggo te bereiken met de telefoon, maar na de postcode check wordt de verbinding gewoon verbroken. Met de huistelefoon kan ik ook niet de helpdesk bereiken. TV en telefonie doen het daarentegen weer wel.

  Wat is het gratis nummer van Ziggo dan? Wat ik bel is 0900-1884.
   
 6. Hetzelfde hier, 0900-0740 (@home nummer) doet het meteen niet. En 0900-1884 na de postcode check niet (ik neem aan dat die probeert door te verbinden met 0900-0740).

  Is er een gratis nummer dan?

  Nu nog maar weer even ompluggen om te kijken of ik mn router aan de praat krijg.
   
 7. 0800 0760 optie 2, eerst krijg je te horen dat als je met een van de medewerkers wilt spreken aan de lijn moet blijven maar direct erna word om je postcode gevraagd.
  Het is wel gratis maar je krijgt alleen een bandje te horen of er storingen zijn, als je met een medewerker wilt spreken is het niet gratis natuurlijk.
   
 8. Ik krijg niemand aan de lijn. Alleen maar het oneindige gezeur over dat ik mijn modem moet uit en aan zetten. Geen mogelijkheid voor een medewerker.
   
 9. je moet wachten tot er gevraagd word om postcode, dus niet gelijk ophangen. En een medewerker krijg je ook niet te spreken op dat gratis nummer.
  Ik verbrak de verbinding eerst ook te vroeg maar je moet dus gewoon het bandje afluisteren dan krijg je op het eind de vraag of je postcode wilt invoeren. Hier werkt het dus zou overal moeten werken.
   
 10. Ook in Assen (postcodegebied 9404) was er geen verbinding. Net voor de middag werd deze hersteld. Telefoon en TV werkten wel gewoon.

  j0kkel
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina