1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ten einde raad. Ziggo blijft in gebreke

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door robbie M, 21 jul 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hallo,

  Na veel telefonische gesprekken, mails, consumentenbond, brief naar Ziggo is mijn probleem (bijna alweer 2 maanden) nog steeds niet opgelost.

  Hieronder mijn brief (tevens mijn probleem) aan Ziggo:

  Ik had 3 dagen voordat ik deze brief op de post had gedaan voor de 2de keer een verzoek gedaan via de speciaal opgerichte website voor problemen met Ziggo.
  Ik werdt, net nadat ik de brief op de post heb gedaan, gebeld door Ziggo.
  De medewerker nam de tijd en alles klonk positief.
  Ik zou binnen MAXIMAAL 2 weken terug gebeld worden.
  Momenteel is het alweer 2,5 week verder en ik ben onderhand ten einde raad.
  ER WORDT GEWOON NIET GELUISTERD NAAR MIJN PROBLEEM.
  laat staan dat er een oplossing wordt gezocht.
  Ik heb echt de hoop opgegeven!!!!!
   
 2. ik heb je zojuist een PM gestuurd met enkele vragen.
   
 3. Ten einde raad. Ziggo blijft in gebreken

  Ja Robbie M ik weet het ik heb het probleem dat en mijn telefoon hellemaal niet werkt.ik heb zo alles in een Z3
  Wel een kiestoon maar kan alleen bellen naar 0900 – 1884 en verder niks
  Al vanaf de eerste dag 23 juni en tot op heden er staat namelijk een fout nummer ofwel mac adres in de Swichts waardoor het niet werkt ook veel gebeld en naar het kantoor in Alkmaar geweest een test apparaat mee gehad noem het maar op ook heeft de Ziggo medewerker gebeld naar de technische dienst die daar overgaat het lijkt wel of ze er niets aan doen.
  Ook de medewerker staat machteloos en weet het ook niet meer wat hij voor mij als klant nog kan betekenen.:roll:
  Ook nog even mee morgen maken een Ziggo medewerker die tegen de leiding waar ik als klant bij stond hellemaal over der toeren ging. De medewerker deelde wat is dit voor een en de rest kan je wel in vullen.

  Hellaas wachten wachten en nog eens wachten en maar weer eens langsgaan.

  P.s. de koffie was lekker. :wink:
   
 4. Wat ik niet begrijp, dat nu hij hier zijn verhaal wegzet, hij ineens wel geholpen kan worden, terwijl hij gewoon gelijk goed geholpen had moeten worden.

  /me zucht maar eens een keer.

  Het blijft eigenlijk hetzelfde verhaal al jarenlang, zolang je niets verandert blijft het goed werken, maar owee als je iets wil veranderen of erbij wil nemen.(dit is iig mijn eigen ervaring)

  En met de komst van ziggo blijkt dit helaas niet verbeterd.

  Maar gelukkig dat deze ontevreden klant nu wel geholpen wordt, alleen jammer dat het zo moet.
   
 5. Ik ben blij dat ik hier op dit forum persoonlijk wordt benaderd door iemand van Ziggo.
  Dat heb ik dus al die tijd gemist bij Ziggo via de klantenservice.

  Het is nog afwachten wat er nu gaat gebeuren natuurlijk.
  Houd jullie op de hoogte.

  PS. kan ik eigenlijk nog wat doen aan een vergoeding oid van Ziggo?
  Ik kan wel tv kijken maar op een groot lcd scherm is het niet van bijzondere kwaliteit.
   

 6. Of dat bij mijn ook zo snel gaat via dit forum dat is de vraag ????

  ik denk zelf na 4 weken weer eens naar de status te gaan vragen waar blijft mijn telefoon verbinding even iets in de swichts aanpassen moet toch geen probleem zijn Multikabel deed dit in 2 dagen. Ziggo onbekend jaar 20XX.

  Dit kan nog wel eens enkele weken gaan duren volgens de medewerker aan de balie in Alkmaar van Ziggo denk maar aan een week of 8 twee maanden .
   

 7. Het probleem is dat Ziggo geen helpdesk heeft, maar een call-center (om eens in ITIL termen te praten). Een call center is ongeschoold personeel, dat alleen de klacht aanneemt en hoogstens veel voorkomende problemen met vaste oplossingen aan de hand van cue cards kan behandelen. Je ziet dan ook vaak veel verloop op deze afdelingen, mensen die absoluut niet geïnteresseerd zijn en/of ge-outsourcete afdelingen die voor drie, vier, vijf klanten tegelijkertijd werken. In andere woorden: je hebt er vaak niets aan. Soms heb je geluk en tref je iemand die wel voor je wil werken, maar vaak ben je afhankelijk van hoe een klacht in de computer gezet wordt en hoeveel werk er verderop in de keten zit.

  Wij hebben hier het voordeel dat we hier een paar mensen van Ziggo hebben rondzwerven, die weten waar ze mee bezig zijn en een hoop dingen kunnen en mogen doen. Als management zou ik dit soort mensen overigens ook zeer steunen en hen hier ook uren voor geven. Op dit soort fora zie je vaak mensen komen, die echt tussen wal en schip terecht zijn gekomen. Mensen die vastzitten in de molen van het ticket-systeem en waar gewoon veel te lang nodig is om een (simpele) oplossing te vinden.
   
 8. Zo'n iemand ben ik dus ook. Daarom stel ik het ook zeer op prijs dat mensen van Ziggo via dit forum mensen proberen te helpen.
   
 9. Uiteraard ben ik dat helemaal met je eens, mijn punt was alleen dat ik vind, dat het niet zover zou moeten komen, dat je pas hier geholpen word.
  Uiteindelijk word je gelukkig wel geholpen.
   
 10. Nee, Ziggo heeft juist eigen mensen bij de helpdesk en wil daar ook veel in investeren zeggen ze. Maar ik denk dat door de drukte in het begin er nu misschien wel externe partijen tijdelijk meedoen. De 'eigen' werknemers moeten echter allemaal met nieuwe systemen werken, die in het begin kuren hadden. Dat betekent opleidingen en onwennigheid. Daardoor is er veel mis gegaan (en gaat nog steeds soms mis). Vandaar dat @home nog niet overgegaan is omdat de wisseling van Casema en Multikabel een goed "leermoment" was denk ik.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina